RUSLANA: Spaliću se na trgu ako ne bude promena u Ukrajini!

Pevačica koja je pobedila na Evrosongu 2004. godine tvrdi da će izvršiti samoubistvo ukoliko se ne ispune zahtevi demostranata u Kijevu

  • 26

Ukrajinska pobednica Evrosonga 2004. godine i bivša poslanica Ruslana Ližičko podržala je demonstrante i zapretila je da će izvršiti samoubistvo na trgu u Kijevu ukoliko se ne udovolji njihovim zahtevima.

- Mirno vam kažem, ako ne bude promena, zapaliću se na ovom trgu! Donela sam tu odluku - poručila je ukrajinska pevačica u izjavi za medijsku kuću TCN Osoblive.

Ona je ranije izjavila da pruža bezuslovnu podršku demonstrantima.

Nemački ministar spoljnjih poslova Gvido Vestervele podržao je lidera ukrajinske opozicione partije Udar, bokserskog šampiona Vitalija Klička.

Protesti zbog odbijanja ukrajinskog predsednika Viktora Janukoviča da potpiše Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju između Ukrajine i Evropske unije se nastavljaju. Demonstranti su preuzeli kontrolu nad Trgom nezavisnosti i Ulicom Krisatik.

(Telegraf.rs/mojevijesti.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA