ADIL ZA TELEGRAF: Šokiran sam lažima, nisam pretukao Anu! (FOTO)

- Tužiću dnevni list koji je na naslovnu stranu stavio ovu informaciju, sa sve izjavama koje su potpuno lažne. Karijeru sam godinama gradio isključivo na glasu, nikada na skandalima i ne mogu da verujem da se neko služi ovako pokvarenim nameštaljkama - kaže mladi pevač

  • 12

Mladi pevač Adil Maksutović za Telegraf kaže da je šokiran činjenicom da se u jednim dnevnim novinama pojavila potpuna neistina u kojoj se navodi da je krvnički pretukao suprugu Anu, koja se pre dva meseca porodila. Maksutović najavljuje tužbu i tvrdi da je cela porodica povređena lažima koje su objavljene.

- Drago mi je što ste jedini pozvali da proverite informaciju. Ovo je potpuna neistina i moja porodica je šokirana tvrdnjama da sam pretukao suprugu. Ana i ja se nismo ni posvađali, a kamoli potukli. Tužiću dnevni list koji je na naslovnu stranu stavio ovu informaciju, sa sve izjavama koje su potpuno lažne. Karijeru sam godinama gradio isključivo na glasu, nikada na skandalima i ne mogu da verujem da se neko služi ovako pokvarenim nameštaljkama - kaže mladi pevač za Telegraf i dodaje da mu je žao što živi u zemlji u kojoj je sve nameštaljka.

- Žao mi je što živim u zemlji gde se informacije izmišljaju zarad tiraža. Naravno, nisu svi mediji takvi, ali oni koji su preneli ove laži, biće tuženi! Nikada se nisam bavio demantovanjem, ali ću vama reći da mi je iskreno žao što je moja porodica dovedena u ovu situaciju. Da li govorim istinu, može se proveriti i u policiji i u Hitnoj pomoći - kaže Adil.

Podsetimo, u dnevnim novinama se pojavila informacija da je pevač u petak uveče šutirao u stomak i udarao pesnicama, Džejovu ćerku Anu, koja se pre dva meseca porodila, te da je protiv njega podneta krivična prijava.

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eto ja

    9. decembar 2013 | 12:49

    Pa Kurir objavio

  • cryfornothing

    9. decembar 2013 | 11:41

    Ko je pa sada ovaj?

  • Joca

    9. decembar 2013 | 14:27

    Dzej koji je odveo isprebijanu cerku u urgentni, je informaciju i potvrdio. Ovaj covek mi je oduvek bio ljigav i nikada ga nisam volela. Nisam mogla da objasnim zasto.., sada mogu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA