JELENA ROZGA: Jedva čekam da napunim "Arenu"! (FOTO) (VIDEO)

- Zaista ne razmišljam o Severini. Nemam vremena, jer se bavim takvim stvarima koje me potpuno obuzmu. Imam svoj put, svoje pesme i svoju publiku. Severina me ne zanima - rekla je pevačica

  • 8

Hrvatska pevačica Jelena Rozga u Beogradu je snimila spot za novi singl "Cirkus" i tom prilikom ekskluzivno za Telegraf govorila o Severini, obožavaocima iz Srbije, ali i o ljubavi. Zgodna Splićanka želi da održi veliki koncert u "Kombank Areni" za sve ljubitelje njene muzike.

- Upravo smo na snimanju spota za pesmu "Cirkus". Pesmu sam premjerno izvela u jednom šou-programu u Hrvatskoj pre mesec dana i naišla je na odličan odziv kod publike. Pesmu je radio Tonči Huljić, prelepa balada... Nakon niza brzih pesama, ja sam imala želju da mi napišu nešto sporije. Ovo je pesma u koju jako verujem i koja je u rangu čuvene "Ginem" - rekla nam je na početku razgovora Rozga.

Zanimalo nas je da li planira veliki beogradski koncert, budući da novi album izlazi u aprilu.

- Imam veliku želju da održim spektakularan koncert u Beogradu. Volela bih da napunim "Arenu", ali polako, ima vremena. Ne treba žuriti, već lagano, da to sve bude kvalitetno - iskrena je pevačica, koja dodaje da voli Vladu Georgieva.

- Slušam srpsku muziku, pratim sve pevače. Pre nekih 20 dana sam bila u Skoplju, gde sam dobila nagradu za najbolju pevačicu i tamo sam se upoznala sa Vladom Georgievim. Dobila sam njegov album i moram da priznam da mi se jako sviđa to što on radi - kaže Rozga.

U medijima se spekulisalo da Jelena i Severina nisu u dobrim odnosima. Pitali smo lepoticu šta misli o svojoj hrvatskoj koleginici.

- Zaista ne razmišljam o njoj. Nemam vremena, jer se bavim takvim stvarima koje me potpuno obuzmu. Imam svoj put, svoje pesme i svoju publiku. Severina me ne zanima - rekla je pevačica i tako indirektno potvrdila da nije u najboljim odnosima sa Vučkovićevom.

Rozga je uporedila hrvatsku i srpsku publiku...

- Da se niko ne uvredi, ali ja zaista imam najbolju publiku. Svakim danom je sve veća i sve više nas je... To je publika koja kad dođe na koncert, zna sve moje pesme od početka do kraja. Na svakom nastupu se potrudim da dam najbolje od sebe. Zaista nema razlike u tome da li su posetioci iz Srbije ili Hrvatske - kaže Jelena.

Dugo se spekulisalo da li je u vezi sa sinom Tončija Huljića, te nas je zanimalo kako reaguje na takve insinuacije.

- Trenutno sam zaljubljena. Negde sam pročitala da sam sa sinom Tončija, o tome se uvek pisalo i pisaće se, ne zamaram se time. Ja sam to i demantovala. Nikada nisam gradila karijeru pričajući o svom privatnom životu, pa ne bih ni sada - bila je kratka plavokosa Splićanka.

(A. Čanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA