DŽEJ: Policajac me je sprečio da ubijem Adila!

"Ćerka mi je rekla da tada nisu pritrčali Adilov otac i brat, da bi je on odvalio od batina! Ona je imala tu ranu od porođaja, stvarno ne ide da je udara tu", ispričao je uznemireni pevač

  • 26

Ogorčen time što mu je Adil pretukao ćerku Anu, Džej Ramadanovski u prvi mah bio van sebe, te je želeo da se momentalno obračuna sa zetom, međutim su ga u tome sprečili prijatelji policajci, koji su mu zabranili da išta čini, kako ne bi ispao još veći problem!

- Ana mi je javila kada se to desilo i da su zvali policiju. Nije mi bilo svejedno u tom trenutku! Ja sam mogao tada svašta da uradim! -  rekao je Džej, pokazujući gestikulacijom pucanje iz pištolja.

- Na sreću, došao je moj prijatelj koji je i policajac i rekao "Nemoj da si mrdnuo odavde, policija će sve završiti", i ja sam ga poslušao. Da nije bilo njega, ko zna šta bi bilo! Moji drugovi su bili sa mnom i odmah su ustali i krenuli kod Adila, ali im ja nisam dozvolio jer sam bio pribran. Nisam ja džukac - ispričao je pevač za "Alo", koji ni sam ne veruje kako se iskontrolisao u tim momentima.

- Ana mi je rekla da tada nisu pritrčali Adilov otac i brat, da bi je on odvalio od batina! Ona je imala tu ranu od porođaja, stvarno ne ide da je udara tu - uznemireno je rekao Ramadanovski i dodao kako je mnogo ponosan na svoju ćerku.

(Telegraf.rs/Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    13. decembar 2013 | 00:45

    Nije u pitanju kao sto gledam po netu ''Ciganska posla'', nasilja nad zenama ima PO CELOJ SRBIJI, ovo sto je on uradio apsolutno je neopravdano, a ima srece sto je Dzej bio pribran jer kao otac koji brani cerku ko zna na sta je spreman..Adil, cica sa dva lica

  • kiki

    13. decembar 2013 | 05:31

    Zena se nikada ne bije! Jer zena nije stoka ako ne moze da se zivi zajedno svaki svojim putem i gotovo!!

  • Srecko

    13. decembar 2013 | 01:44

    Adil za svaku osudu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA