16

X FACTOR: Lukijan, Aleksa, Haris, Tamara, Ilma i Aleksandra u finalu! (FOTO)

Od njih 24, prvih šest je prošlo u sledeći krug takmičenja. Sledeće nedelje Željko i Kristina biraju svoje finaliste

Ilma karahmet, Haris Ćato i Tamara Milanović
Printskrin: TV Pink

UX factoru” je počela nova faza takmičenja “kuće sudija” gde će od 24 takmičara  dve epizode biti odabrano samo 12 koji nastavljaju takmičenje. U prvoj epizodi Emina i Kiki imaju težak zadatak da kao mentori izaberu po troje kandidata iz svojih grupa.

Na početku nove epizode videli smo kako su se takmičari grupe “Muškarci do 27″ proveli u Istanbulu, gd su bili počasni gosti njihove mentorke Emine Jahović Sandal.

U ovoj grupi našli su se: Stefan Koković Aleksa Perović, Haris Ćato, Lukijan Ivanović, Petar Jojić i Miloš Bajat. Većina takmičara je prvi pu letela avionom, pa će im ovo uzbudljivo putovanje sigurno ostati u sećanju. Pošto su ovi talentovani momci proveli nekoliko dana u Istanbulu, vratili su se u srpsku prestonicu, zajedno s svojom mentorkom Eminom Jahović.

Foto: TV Pink

Foto: TV Pink

– Kompletno iskustvo vezano za “kuće sudija” je bilo fenomenalno! Drago mi je da su kandidati bili kod mene i zaista nisam želela da njihov prvi dolazak u Istanbul ostane u lošem sećanju i zato smo odluku doneli u Beogradu. Naravno, sve mi je bilo lakše kada sam, kao gosta mentora, pozvala svog supruga koji ima bogato radno iskustvo. Mustafa mi je mnogo pomogao u ključnim momentima – rekla je lepa pevačica.

Foto: TV Pink

Foto: TV Pink

Svaki takmičar se predstavio jednom muzičkom numerom, a Emina i njen suprug Mustaf Sandal uživali su u svim nastupima.

Proglašenje rezultata je bilo veoma uzbudljivo posebno u slučaju Harisa Ćata, koji se i rasplakao od sreće.

Foto: TV Pink

Foto: TV Pink

 

Iz Eminine grupe “Muškarci do 27″ , u finale “X Factora” plasirali su se: Lukijan Ivanović, Aleksa Perović i Haris Ćato.

Foto: TV Pink

Foto: TV Pink

- Dugo sam u poslu šoubiznisa i nisam imao prilike da baš čest vidim ovakav nivo nastupa. Mislim da si uradio savršen posao – rekao je Mustafa Lukijanu. Emina je bila veoma zadovoljna progresom njenih kandidata.

Kao gosta mentora Kiki je pozvao Skota Milsa, dugogodišnjeg prijatelja i radio – voditelja iz Velike Britanije koji mu je svesrdno pomogao da donese ispravnu odluku. Skot je bio oduševljen pevačkim umećem pojedinih takmičarki.

Kiki Lesendrić, Skot Mils, X Factor

Foto: X Factor Promo

Imaš jako moćan vokal – rekao je Mill Aleksandri Brković koja je nastupala prva pevajući baladu Jelene Tomašević. Međutim, bilo je i oni koje su njihovog mentora Kikija Lesendrića razočarale!

– Hristina je bila bolja ranije – bio je iskren Kiki. Tamara se predstavila pesmom Bebi Dol i izmamila je zadovoljan osmeh svom mentoru.

Foto: TV Pink

Foto: TV Pink

- Nimalo mi nije bilo lako da donesem odluku ko o ovih sjajnih devojaka ide u finale. Zaista su se sve devojke maksimalno trudile. Znam da nije lako nastupati pred samo dva čoveka. Skot Mils mi je dosta pomogao – rekao je Kiki.

Foto: TV Pink

Foto: TV Pink

Devojke su ulazile jedna po jedna da čuju rezultate, bilo je veoma napeto i ubudljivo! U finalu, iz Kikijeve grupe ćete gledati: Tamaru Milanović, Ilmu Karahmet i Aleksandru Brković.

(Telegraf.rs)

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata

Tagovi: Emina Jahović, Kiki Lesendrić, TV Pink, X Factor
Popularni komentari
 • I
  Irena

  Ovaj “Cola”iritantan veoma….

 • M
  Marko

  Percoli je cudak i ide pogresnim putem jer kod publike izaziva gnjev svojim stavom i ponasanjem,….mada izvanredno peva.Haris je isuvise mlad i nezreo za ovakav zadatak.Mislim sa je Emina pogresila.

 • S
  Sanja

  Miloš trebao.Mali Haris je jos mlad,pogriješila je po mom mišljenju Emina.

foto dana

video dana