SAMO ZA MUŠKE OČI: Novogodišnji seksi kolaž (FOTO)

Stanija Dobrojević, Seka Aleksić, Mimi Živanović "Oro", Katarina Grujić su samo neke od srpskih lepotica koje su provokativnim fotografijama oduševile u 2013. godini

  • 1

2013. godinu obeležili su mnogi događaji, manefestacije ali i ljudi. U prethodnih 365 dana imali smo priliku i da uživamo u zanosnim fotografijama poznatih dama sa naše javne scene. Na ovim slikama one su pokazale sav svoj seksepil i još jednom dale do znanja zašto su među najatraktivnijim lepoticama u zemlji.

Predstavljamo vam novogodišnji seksi kolaž gde možete videti poznate srpske cice u izazovnim izdanjima

STANIJA DOBROJEVIĆ

Srpska starleta je tokom 2013. godine obradovala svoje fanove mnogim seksi fotkama, kojih je svakako bilo na pretek. Svakako, jedna od najatraktivnijih Stanijinih prošlogodišnjih slika jeste ona gde je pozirala u ražličitim kupaćim kostimima gde do izražaja dolazi njeno zategnuto telo.

MILICA PAVLOVIĆ

Ništa manje seksepilnija nije ni mlada zvezda "Granda". Milica Pavlović, koja važi za jednu od najzanosnijih mladih muzičkih zvezda, snimila je tokom prošle godine brojne foto editorijale, pokazavši u njima sve svoje čari.

JELENA KARLEUŠA

Fizičkim atributima može itekako da se pohvali i ova poznata srpska pevačica. Jelena obožava da se fotografiše a svoje fanove redovno obasipa slikama, kako u elegantnom, tako i u golišavom izdanju. Tokom leta, Karleuša je svoju zanosnu figuru pokazala dok je uživala u svom odmoru.

SORAJA VUČELIĆ

Od prsate starlete već smo uveliko navikli da nas zaintrigira atraktivnim fotografijma. I prošle godine, Soraja ih je napravila na pretek, a jedan od najinteresantnijih i najzanosnijih editorijala koja je ona snimila jeste onaj gde je pozirala gola u čokoladi.

MILICA ŽIVANOVIĆ - DEVOJKA ORO

Devojku koja se zove Milica Živanović imali smo prilike da upoznamo krajem 2013. godine, kada se u javnosti proslavila izjavom da je "oro" najveća ptica na svetu. Mimi se ubrzo postala tema brojnih medija, a instant slava donela joj je priliku da snimi i provokativni editorijal za magazin CKM.

DEJANA ŽIVKOVIĆ

Posle učestvovanja u rijalitiju "Prvi srpski top model", ime Dejane Živković se ponovo u javnosti pojavilo 2013. godine, kada je ova lepotica uplovila u "ljubavne vode" sa srpskim fudbalerom Vladimirom Stojkovićem, a njihova romansa je trajala nekoliko meseci. Dejana, kao i svaka manekenka, voli da se fotografiše a maltene svakodnevno objavljuje po koju atraktivnu sliku na svom Instagram nalogu.

KATARINA GRUJIĆ

Mlada pevačica i bivša učesnica "Farme" takođe ima čime da se pohvali. Katarina je ovu fotografiju u kupaćem kostimu objavila neposredno pred finala takmičenja za zvezdu "Granda" i tako je obradovala svoje mnoge, pogotovo one muške fanove.

SANDRA AFRIKA

O atributima ove mlade pevačice, koja važi za jednu od najatraktivnijih muzički zvezda na sceni, ne treba trošiti reči. Sandra pleni svojim izgledom a 2013. godine objavila je fotografiju na kojoj polugola leži na krevetu.

SEKA ALEKSIĆ

Popularna pevačica je tokom 2013. godine doterala svoju liniju maltene do savršenstva i tok zahvaljujući mukotrpnim i svakodnevnim vežbanjem u teretani. Seka redovno na svojim profilima na društvenim mrežama objavljuje njene provokativne fotografije, kao što je ova u bikiniju, koja je nastala za vreme njenog odmora na moru.

SARA JOVANOVIĆ

Svoju seksepilnu stranu tokom popularnog šou programa "Tvoje lice zvuči poznato" otkrila je i ova mlada pevačica. Da podsetimo, Sara je u ovoj emisij humanitarnog karaktera imala i dve provokativne transformacije i to kada je imitala Britni Spirs, odnosno Šakiru, čime je svakako zadivila žiri i publiku.

TAMARA DRAGIČEVIĆ

Pored Sare, sve svoje čari u emisiji "Tvoje lice zvuči poznato" pokazala je i zvezda filma "Montevideo, Bog te video". Tamara je u prvoj epizodi ovog šoua imitirala Lejdi Gagu a sa svojim zategnutim telom je oduševila mnoge muškarce kraj malih ekrana, kao i člana žirija, voditelja Ivana Ivanovića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA