SILNA "SILA": Turci gledaniji i od Dnevnika!

Turska serija "Sila", koja se emituje na Pinku, sinoć je bila daleko najgledanija emisija u Srbiji u ciljnoj grupi 18-49 godina. Iza "Sile" su X Faktor, Dnevnik 2, "Bela lađa" i "Slagalica"

  • 17

Turci su definitivno ponovo osvojili Srbiju, barem kada je TV gledanost u pitanju. Naime, turska serija "Sila", koja se emituje na Pinku sinoć je bila daleko najgledanija emisija u Srbiji (u ciljnoj grupi 18-49 godina), a gledanija je bila čak i od Dnevnika 2 RTS-a.

Prema podacima agencije AGB Nielsen, turska serija "Sila", koja je postala apsolutni hit u Srbiji i koju svakog dana gleda sve više ljudi, potpuno je porazila sve protivnike kada je ciljna grupa 18-49 godina u pitanju, navode iz PR službe Pinka, i dodaju:

- Sa rejtingom 11,3 i udelom od 33,5% "Sila" je potpuno dominirala. Odmah iza se plasirao X faktor sa rejtingom preko 9% i šerom od 28%, dok su u ovoj, najvažnijoj ciljnoj grupi iza ostali Dnevnik 2 RTS sa rejtingom 8,8%, serija Bela lađa 8,6% i kviz Slagalica sa rejtingom od 8,1%, navodi Pink.

Inače serija "Sila" u čitavom svetu je napravila veliki bum, u susednoj Hrvatskoj je bila ubedljivo najgledanija, a u Srbiji će biti prikazano svih osamdesetak epizoda, kao i svi nastavci koji budu snimljeni.

Poznate ličnosti oduševljene su serijom, a pogotovu glavnom glumicom Džansu Dere, koja važi za najlepšu Turkinju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tutor

    25. decembar 2013 | 14:21

    Poludeo narod.

  • Milojka

    25. decembar 2013 | 14:22

    Bruka i sramota

  • 000

    25. decembar 2013 | 14:45

    Kad bi neka televizija imala nesto pametnije da pusti u "udarnom" terminu, osim turaka, "spanaca", i nekih izlizanih serija mozda bi bio drugacije...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA