IVAN: Goca mi ne dozvoljava da vidim ćerku!

- Razmenili smo i nekoliko poruka u kojima mi je napisala da je bolje da sam ostao u tom svinjcu još pet godina - kaže Marinković

  • 16

Posle četiri meseca koje je proveo na "Farmi", Ivan Marinković još nije video ćerku, a kako kaže, glavni krivac za to je bivša supruga Goca Tržan koja mu nije dopustila da poseti sedmogodišnju Lenu. 

- Sa Gocom sam se nakratko čuo dan nakon što sam izašao sa "Farme", rekla mi je da je u Crnoj Gori i da je Lena kod njenih roditelja. Razmenili smo i nekoliko poruka u kojima mi je napisala da je bolje da sam ostao u tom svinjcu još pet godina! Mislio sam da će naš odnos biti mnogo bolji kada izađem, ali očigledno sam se prevario, jer se nastavlja stara priča - priča Marinković i dodaje da je Goci nakon rijalitija uplatio sve alimentacije koje je dugovao.

- Uplatio sam sve što sam dugovao. A kad je reč o tužbama za koje je ona rekla da je podnela za uvećanje alimentacije, još uvek nisam dobio nikakav poziv. Time ću se baviti kada dođe vreme, a sada mi je dete prioritet - zaključio je Ivan.

(Telegraf.rs/izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • D.M

    5. januar 2014 | 15:30

    I,ne treba...isti ste,treba vam oduzeti starateljstvo

  • Zullu

    5. januar 2014 | 15:27

    Ne razumem ljude koji sa "estradnim umetnicama" prave decu...Pa sta si mislio batice?

  • Nagasaki

    5. januar 2014 | 17:45

    Realno je Ivan 100 put bolji lik od Goce! Nek smo imali priliku da ga upoznamo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA