ACA LUKAS: Kaniđi više ne čestitam rođendan, sada to može 98 odsto Srbije!

Slavni Argentinac je danas napunio 47 godina, a dugo je lokalna fora bilo pitanje da li je Lukas čestitao rođendan čuvenom fudbaleru koji je bio poznat po burnom privatnom životu. Sada se to promenilo, tvrdi pevač

  • 9

Na današnji dan 1967. rođen je čuveni argentinski fudbaler Klaudio Kaniđa, koji je tokom karijere bio poznat kao ubistveni napadač, ali i čovek koji je u legendu ušao izjavom: "Ako je kokain droga, onda sam ja narkoman".

Godinama je lokalna fora bilo pitanje da li je Aca Lukas čestitao rođendan Kaniđi, pa smo, logično, pitali popularnog pevača kakvu bi čestitku ove godine uputio nestašnom Argentincu. Aca Lukas je za Telegraf kroz smeh rekao da su "kokainske čestitke" za njega prošlost:

- Odavno sam raskrstio s tim stvarima. Taj život je iza mene, Kaniđi više ne čestitam rođendan, ali sada to umesto mene može da uradi 98 odsto Srba, budući da su svi na nekim sredstvima za smirenje i drugim opijatima!

Podsećanje za one malo mlađe - Kaniđa je igrao i za River Plejt i Boku Juniors, s Argentinom je nastupio na tri Svetska prvenstva, a u Evropi je igrao za Atalantu, Romu, Veronu, Benfiku, Rendžers i Dandi.

Zbog korišćenja kokaina je 1993. kažnjen sa 13 meseci zabrane bavljenja fudbalom.

Trenutno je rekreativni član amaterskog kluba Vembli.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA