Bali-beg ima novu devojku, raskinuo sa nevernom verenicom! (VIDEO)

Posle ljubavnog brodoloma, Burak Ozčivit je "bacio oko" na svoju koleginicu Fahrije Evdžen

  • 2

Nakon dve godine veze, turskog zavodnika Burak Ozčivita ostavila je verenica Džejlan Čapa, koja ga je, kako pišu tamošnji mediji, prevarila sa nepoznatim muškarcem.

Popularni Bali-beg odmah je krenuo u "akciju" a navodno pokušava da osvoji svoju koleginicu Fahrije Evdžen, s kojom glumi u seriji "Grmuša".

- Zatrpao se poslom i to mu je pomoglo da odagna crne misli. Kaže da neće da srlja u novu vezu, ali primetili smo da već ima novu devojku u životu koja ga teši posle ljubavnog brodoloma. Gde ima dima, ima i vatre, a njegov odnos s Fahrije daleko je od prijateljskog - rekli su kolege sa seta.

Inače, Fahrije se ne srami da prizna da je u privatnom životu posesivna i sve mora da ima pod kontrolom, ali ono što neki vide kao njene mane očito odgovara Buraku.

- Ljudi su puni predrasuda prema Fahrije. Kažu da ima težak karakter, ali mi smo se složili čim smo se upoznali na setu. Istina je da  znamo da se  posvađamo, ali to je zato što smo oboje nepopravljivi perfekcionisti kad je reč o poslu - rekao je Burak, koji je opisao lik koga igra.

- Kamran koga glumim voli žene i stalno traži njihovo društvo. Beskrajno uživa u flertu i zato su ga gledatelji doživeli kao ženskaroša, a u dubini duše je zapravo gospodin, jako ljubazan i uglađen - rekao je Ozčivit o liku kojeg glumi u novoj turskoj seriji "Grmuša".

Bali-beg je dodao da ipak ne voli da ga upoređuju sa njim jer se on i njegov lik iz serije razlikuju.

- Strastven sam, ali oprezan u ljubavi. Treba mi vremena da se potpuno opustim i prepustim osećajima. Dosadašnje iskustvo me naučilo da ljubav može biti opasna, a ja zbog nje ne želim gubiti glavu - zaključio je Burak.

(Telegraf.rs/24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA