X FACTOR: Maja Novaković ispala iz takmičenja (FOTO)

Ćerka Ljubiše Stojanovića Luisa bila je u duelu sa bendom "4U", a odlukom žirija odlučeno je da pevačica iz Željkove grupe napusti takmičenje

  • 34

Maja Novaković eliminisana je iz muzičkog šou programa "X Factor". Ćerka Ljubiše Stojanovića Luisa bila je u duelu sa ženskim bendom "4U", a odlukom žirija odlučeno je da Maja napusti takmičenje.

- Vraćam se mojoj bebi. Za mene ovo nije kraj već novi početak - rekla je Maja Novaković nakon eliminacije iz šoua.

Poverenje bendu "4U" ukazali su Kristina, Kiki i Emina, dok je za Luisovu ćerku glasao Željko.

Da podsetimo, povratak u takmičenje "X Factor" obezbedila je Aleksandra Sekulić, kao i Maid Hećimović, koga ćemo gledati sledećeg utorka.

Na samom početku, šou je otvorila nova voditeljka Ana Mihajlovski Grubin, koja je najavila novu finalnu emisiju, kao i sudije ovog televizijskog formata: Kristinu Kovač, Željka Joksimovića, Eminu Jahović i Kikija Lesendrića.

Prvi koji je zapevao jeste Lukijan Ivanović koji je izveo numeru Dina Dvornika "Lady". Željko mu je rekao mladom pevaču iz Banjaluke da je bio super iako je malo "žurio". Isto mišljenje imala je i Kristina Kovač. Pohvale je Lukijan dobio i od Kikija i Emine.

Posle Ivanovića, na redu je bio nastup benda "4U", čiji je mentor Kristina Kovač. Devojke su se ovog puta odlučile za hit numeru Robija Vilijams "Feel" i to sasvim drugačijem aranžmanu od orginala.

Kiki je bio iznenađen samim aranžmanom ali je pohvalio Vanju, Katarinu, Lanu i Teodoru. Emina i Željko su takođe bili zadovoljni, ali i Kristina koja smatra da je obrada bila dobra.

Nakon kratke pauze, Aleksandra Brković je pokazala svoje pevačke mogućnosti. "Čačanska oluja", kako su mnogi prozvali ovu devojku, predstavila se pesmom Marije Šerifović "Bez tebe".

Emina je imala male zamerke na Aleksandrin nastup, ali ju je ipak pohvalila. Željko je imao pozitivnu ocenu za mladu Čačanku i da je unela emociju u pesmu. Kristina i Kiki su naveli da im se dopala numera.

Maja Novaković iz Željkove grupe nastupila je posle Aleksandre Brković. Ćerka Ljubiše Stojanovića Luisa se opredelila za hit Ališe Kiz "Girl on Fire".

Kristina je navela da joj sviđa što je unela emocija u pesmi, ali da je malo bila nesigurna u strofama. Kiki je imao isto mišljenje kao Kristina i rekao da je briljirala kada je pevala refren. Emina je imala reči hvale za Maju, kao i Željko koji je istakao da je bila fantastična.

Luisova ćerka je posle nastupa rekla da je dala 300 posto kada je izvela ovu numeru ali da je mogla bolje.

Jedan od najmlađih finalista i takmičari iz grupe Emine Jahović Haris Ćato bio je sledeći na redu i izveo je hit Džastina Bibera "All Around The World".

Željko je pohvalio mladog Sarajliju ali ne i pesmu koju je otpevao. Kristina i Kiki su rekli da je Ćato bio dobar, a Emina je navela da je bio fantastičan.

Nakon Aleksandre Brković, nova takmičarka iz Kikijeve grupe koja je nastupila bila je Tamara Milanović. Ova talentovana pevačica otpevala je numeru "What Now" od Rijane.

Emina nije bila zadovoljna Tamarinim nastupom i smatra da će pesma bila pogrešna za nju. S druge strane, Željko je pohvalio njen nastup i rekao je izbor pesme katastrofalan i da nije bio oduševljen. Isto mišljenje imala je i Kristina, ali i njen mentor Kiki, koji dodao da je falilo tu emocije i da može mnogo bolje.

Tamara je na kraju izlaganja žirija navela da nije očekivala ovakve kritike.

Nakon nastupa Milanovićeve, voditeljka Ana Mihajlovski saopštila je da se u "X Factor" vraća Aleksandra Sekulić, koja je imala najviše glasova u baražu. Takođe, u narednoj emisiji popularnog takmičenja imaćemo priliku da gledamo ponovo Maida Hećimovića, koji će isto biti u konkurenciji za nagradu vrednu 200.000 evra.

Bend "H2o", koji čine Fifi Janevski i Marinela Đogani, predstavio se sledeći i to sa pesmom "Monday Morning" od Melani Fione. Kiki je rekao da su bile solidne, ali ne i impresivne. Emina je rekla da su Fifi i Marinela bile bolje u prošlom lajvu. Željko je bio zadovoljan a Kristina je navela da su bile super.

Posle benda "H2o" na redu je usledio nastup još jedne grupe. U pitanju su "Doktori" koji su otpevali numeru benda "One Direction" "Story Of My Life". Žiri je pohvalio nastup ovog muškog sastava uz zamerku da Armin nije bio baš najbolji večeras.

Supertalentovana Ilma Karahmet, koja je bila prehlađena, pokušala takođe da obezbedi prolazak u narednu rundu takmičenja. Devojčica iz Kiseljaka izvela u ovoj emisiji pesmu "Grenade" Bruna Marsa.

Emina je Ilmi rekla da nije osetila pesmu i da joj je nastup bio dobar. Željko i Kristina su se složili da ona nije bila na nivou. S druge strane, Kiki je bio zadovoljan.

Nakon Ilme, nastupio je još jedan od favorita "X Factora", Daniel Kajmakoski. Makedonski takmičar izveo je žiriju i publici pesmu Tošeta Proeskog "Čija si".

Kristina je dopalo što je ovu numeru otpevao na svoj način. Kiki i Emina, ali i Željko su naglasili da je Daniel bio super.

Sledeća na redu bila je povratnica u ovo muzičko takmičenje Aleksandra Sekulić a ona je izvela hit britanske pevačice Čeril Kol "Parachoute".

Emina je pohvalila Aleksandru, dok s druge strane Željko je naveo da za nju ne bih glasao i da mu je drago što se Maid vraća u šou jer da nije tako, kako kaže, napustio bi takmičenje.

Poslednji takmičar koji je nastupio večeras bio je Aleksa Perović, čija je mentorka Emina Jahović. Ovaj mladić odlučio se numeru Borisa Režaka "Anđeo".

Aleksa je dobio pohvale od Željka, Kristina je rekla da on može bolje.

Posle Aleksinog nastupa, usledilo je glasanje. Budući da takmičari nisu bili večeras na nivou, Željko je izjavio da je izbor njihovih pesama bio loš.

Specijalni gost druge lajv emisije "X Factora" bio je Hari Varešanović, koji je publici između ostalog otpevao svoju evrovizijsku pesmu "Lejla" i za to dobio gromoglasan aplauz. Frontmen grupe "Hari Mata Hari" posebno je pohvalio Ilmu Karahmet i Daniela Kajmakoskog.

Glasanje se potom završilo a voljom publike odlučeno da se u dvoboju nađu Maja Novaković i bend "4U". Na kraju, žiri je odlučio da Maja bude ta koja napušta takmičenje.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pero

    14. januar 2014 | 22:08

    Mislim da pola ovih ljudi ne bi proslo ni audiciju na americkom x faktoru :(

  • Daimonion

    14. januar 2014 | 23:05

    Ajd ovako ... Fifiju i Djoganijevoj nije mesto ovde, Zeljko je lepo iskritikovao "okej hvala" devojku, malo sakrij tu prepotentnost, od doktora malo vise favorizuju ovog Nermina dok drugi momci ne mogu da dodju do izrazaja, Ilma sjajna za svojih 13 godina, 4u su me iznenadile, sve u svemu korektan šou -ali .. DAVLJENJE UNE ONE MAKEDONSKE VODITELJKE NE ZNAJUĆI DA JE U PROGRMU JE TAKAV BLAM I TAKAV PROPUST DA JE OVAJ PINK OPET POKAZAO KAKO SU PROFESIONALNI, Kao onomad kad je čistačica ribala studio u srwd dnevnika.. Šteta što je ovaj šou na pinku, nije im mesto pored kursadžija, farmi i ostalih "zvezda i zvezdica" .. Brao Kajmakoski ! Samo napred, neka pobedi najbolji!

  • mademoiselle

    14. januar 2014 | 23:09

    Obavezno dati otkaz stilisti!!!! Ovo je cirkus

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA