Jelena Tomašević gošća X Factora!

Osim pop pevačice, gledaoce će obradovati i povratak Maida Haćimovića iz Orašja, koji je dobio još jednu priliku da nastavi takmičenje i osvoji simpatije publike

  • 9

U sutrašnoj epizodi "X Factora" specijalni gost biće Jelena Tomašević, koja važi za jedan od najboljih vokala sa ovih prostora. Ona će dati podršku preostalim kandidatima koji će se ovog utorka predstaviti kroz izvođenje domaćih hitova.

U ovoj emisji u dalje takmičenje se vraća Maid Haćimović iz Orašja koji će se, od ovog utorka, boriti za glavnu nagradu zajedno sa ostalim kandidatima iz Kristinine, Eminine, Kikijeve i Željkove grupe.

Tema emisije biće domaća muzika, pa nije čudo što su producenti kao specijalnog gosta pozvali popularnu pop pevačicu Jelenu Tomašević koja će, sigurni smo, svojim nastupom uveličati treću lajv emisiju ovog poznatog TV formata.

Da podsetimo, Jelena Tomašević je svojevremeno učestvovala u sličnom takmičenju, pa verujemo da će finalistima "X Faktora" uputiti korisne savete. Kako su se kandidati pripremili, ko ima najveću trenu, hoće li biti suza i koji kandidati imaju najmanje glasova po mišljenju publike, saznaćemo u utorak uveče na TV "Pink".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petar

    20. januar 2014 | 17:23

    Jelena lepo peva, ali je totalno bezlicna i dosadna osoba...nije adekvatan gost za X faktor.Zeljko je uvek vuce za sobom.

  • Dragan Trebinje

    20. januar 2014 | 14:59

    Malo mi je bez veze da ih vracaju sada.Ostali su se takmicari posteno namucili da ostanu,ovi bez po muke u treci i cetvrti krug.Kad su vec kod vracanja,sta je sa Profom

  • Vladimir

    20. januar 2014 | 15:31

    Baš su našli ko će biti u emisiji. Dve najbahatije osobe koje sam u zadnje vreme video. Maid zna da peva, ali je više umišljen od onog Perčolija. Ova Tomaševićka bez potrebe glumi neku zvezdu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA