X FACTOR, ŽELJKO PRESUDIO: Fifi i Marinela napustili takmičenje! (FOTO)

Nakon nekoliko sati pozitivne nemilosrdne borbe, Aleksandra Sekulić za dlaku je prošla u sledeći krug, a odlukom žirija, H2O su ispali iz daljeg takmičenja

  • 29

U trećoj po redu uživo emisiji najgledanijeg šou-programa na svetu, "X Factor", za naklonost publike takmičilo se devet finalista i tri grupe, koji su svojim vokalnim sposobnostima, ali i scenskim nastupom, pokušali da prođu u sledeći krug. Odlukom žirija, a presudom Željka Joksimovića, Fifi i Marinela Đogani su napustili takmičenje.

Uživo na Telegrafu pratite treću emisiju "X Factora"...

Svi finalisti pevaju numere na srpskom jeziku, a publika će večeras čuti izvođenje pesama Aleksandre Radović, Olivera Dragojevića, Zdravka Čolića, Ane Stanić i drugih popularnih pevača.

Prva je nastupila Ilma Karahmet, devojčica iz Kikijeve grupei otpevala je pesmu Jelene Tomašević, "Ne dam na tebe".

x factor (9)

Ilma je oduševila žiri fenomenalnom izvedbom Jelenine numere.

- Kada čujem kako pevaš, ja se uplašim za svoje kandidate. Tako si mlada a tako dobro osećaš. Svaka čast - rekao je Željko Ilmi, dok je Kristina dodala da je pokušavala da joj nađe zamerku, ali je bila fenomenalna.

Sledeći su nastupili momci koji su već osvojili srca ženske publike, "Doktori". Pevali su "Cesaricu", pesmu Olivera Dragojevića.

Kristina je rekla da je CD preskočio, te su zbog toga momci malo slabije otpevali numeru. Armin Malikić je propustio strofu jer je došlo do tehničke greške. Nakon toga, Doktori su dobili još jednu šansu i ponovo izveli istu numeru.

Žiri je bio zadovoljan njihovim performansom. Jedino je Željko uputio zamerku Kristini, budući da misli kako nisu svi podjednako pevali.

Nakon Doktora, nastupio je Maid Haćimović i izveo Čolinu numeru "Pisaću joj pisma duga".

- Maide, ti si vrlo kvalitetan pevač, odlično si vokalno izveo numeru. Ne mogu da se odlučim da li mi se sviđa ili ne ovoliko teatralna izvedba Čoline pesme - rekla je Kristina, dok je Emina dodala da bi volela da joj je pevao na svadbi.

Posle Maida, nastupila je Tamara Milanović sa pesmom "Mi nismo sami".

Žiri je pohvalio i izbor pesme i njen glas, dok se Tviter usijao od komentara da ova numera nikako ne leži Tamarinom glasu.

Sledeći je Haris Ćato i pesma "Sve ti dadoh", od Zdravka Čolića.

- Harise, odlično si otpevao, video sam da ti povređena noga odvlači pažnju, trebalo je da sediš. Emina, Harisov dečački registar je za ovu pesmu bio neprikladan. Mislim da još uvek nije dorastao ovoj pesmi, iako ju je odlično otpevao - rekao je Željko, a sa njim se složila i Kristina.

Aleksandra Sekulić je sledeća nastupila, sa pesmom grupe "Oktobar 1864".

Emina je oduševljena rekla da je Aleks bila fantastična, te da je muški deo publike u Srbiji sigurno uživao.

Daniel Kajmakoski peva "Sonce ne me gree", Vlatka Ložanoskog.

- Daniele, koja će žena da ostane imuna na ovaj nastup? Fantastičan si bio, super si otpevao. Željko, da li je ovo jedan od potencijalnih pobednika? - pitala je ironično Kristina, dok se Daniel sve vreme obraćao javnosti i žiriju na makedonskom.

Sledeći su nastupili H2O, sa pesmom Aleksandre Radović - Čuvam te.

- Emocija je bila prisutna, a bilo je i falša, složiću se sa Eminom da pesma nije najbolji izbor za vas - rekao je Željko. Kristina je napomenula da je falš postojao, ali ga je upakovala u dve reči "intonativna nesigurnost". Fifi se uključila u diskusiju, međutim, niko je ništa nije razumeo.

Voditeljka Ana Mihajlovski Grubin ga je zamolila da ponovi, budući da je sve vreme pričao na makedonskom, ali bezuspešno.

Sledeći peva Aleksa Perović - Voli me i ne voli me.

- Sve je super bilo, ali jedino bih zamerila Emini na izboru pesme, iz jednog razloga, imamo previše takvih pevača, prvo Georgiev, pa svi ostali, a ti si mnogo više od toga - rekla je Kristina.

Posle Alekse, nastupale su "4U" sa pesmom Ane Stanić, "Točkovi".

Aleksandra Brković peva pesmu grupe "Negativ" - Zbunjena.

- Pojela si mikrofon i matricu, imas veoma jak glas. Kiki bravo, odličan izbor pesme - rekla je Emina, a Željko je dodao da je ovo njen najbolji nastup do sad.

Lukijan Ivanović je poslednji finalista i peva "Sve moje zore", Tropiko bend. Žiri je oduševljen. Emina je, naravno - plakala!

Gošća treće finalne emisije je Jelena Tomašević, koja peva  "Panta Rei" i "Radio svira za nas".

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tamo_neko

    21. januar 2014 | 23:55

    Mislim da nema potrebe da Srbi uce makedonski niti Makedonci srpski,jer kao sto se i oni medjusobno odlicno razumeju,tako ih mozemo i mi savrseno razumeti.

  • :)

    21. januar 2014 | 23:06

    Trandza i marinela napolje uzasne su ima mnogu boljih !!!:)

  • snezana

    21. januar 2014 | 23:39

    Danijel Kajmakoski do pobede! Ostali neka ispadaju kojim god hoce redom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA