Neće biti "Farme" do septembra!

Iako se uveliko spekuliše da će nova sezona rijalitija uskoro početi, od toga nema ništa, i kako Telegraf saznaje, tek na jesen će se znati da li će i kada biti prikazana "Farma 6"

  • 25

Brojni fanovi su pitanje: "Da li ste se uželeli "Farme"?" koje je postavljeno na Fejsbuk stranici televizije "Pink" sa oduševljenjem dočekali kao znak da uskoro startuje nova sezona rijalitija iz Lisovića, međutim, moraće da se strpe, jer kako nezvanično saznajemo, do septembra sigurno neće biti "Farme 6".

Nekoliko dana nakon što se "Farma 5" završila 30. decembra prošle godine pobedom Jelene Golubović, počele su spekulacije kada će početi neredna sezona, i kao eventualni datumi za početak su se pominjali druga polovina februara i 1. mart. Ali kako navodi naš izvor blizak produkciji popularnog rijalitija, do jeseni nije planirana nova "Farma", a tek od seprembra će se znati da li će i kada biti emitovan naredni seoski rijaliti.

Sa druge strane, od nekoliko stotina komentara na pitanje "Da li ste se uželeli "Farme", većina je glasila: Hoćemo novu sezonu što pre! Međutim, pomenuto zagonetno pitanje je samo najava za specijal o prvoj sezoni "Farme" koji se na "Pinku" prikazuje svakog dana u 17 časova.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA