Lukas i Zorica Brunclik glasali za pogrešnog kandidata u "Zvezdama Granda"!

"Za vreme pauze Aca i ja odemo u toalet i tamo sretnemo prelepu devojku sa takmičarskim brojem. I mi upamtimo taj broj i ona posle sve otpeva super i mi je pustimo, međutim, kada se zavesa podigla videli smo da to uopšte nije ona devojka", ispričala je pevačica

  • 5

Zorica Brunclik prilikom gostovanja u emisiji "Narod pita" otkrila je kako se njoj i kolegi Aci Lukasu dogodio mali peh tokom takmičenja "Zvezde Granda", u kojem su oboje počasni žiri.

Naime, ona i Lukas su pomešali kandidate i tom prilikom glasali za potpuno pogrešnog takmičara, odnosno takmičarku.

- Za vreme kratke pauze Aca i ja odemo u toalet. I tamo sretnemo jednu devojku koja je držala jedan takmičarski broj kod sebe. Sam Bog kao da ju je za sebe pravio. Devojka je bila prezgodna i prelepa. Komentarišemo nas dvoje da ako još dobro peva da će biti savršeno. I mi tako čekamo taj broj i čekamo i ona je stvarno dobro pevala. I kada se podigla zavesa, to neka druga, prosečna devojka. Izgleda da joj je drugarica držala broj ispred toaleta! - ispričala je pevačica, i izazvala smeh u studiju.

Na sreću, Saša Popović nije zamerio ovaj propust, već je i sam priznao da je greškom pritiskao taster.

- Tako sam i ja jednu devojku propustio dalje jer sam slučajno pritisnuo taster, a isto tako mi se dešava da pustim neke kandidate, i posle kad sedim sa prijateljima čujem da ne zvuče tako dobro, dok za neke koji mi u studiju nisu bili ništa posebno, tek posle shvatim da su super. Šta da se radi, ne čuje se isto u studiju i na televizoru - ispričao je direktor "Granda".

Sa njim su se složili i drugi članovi žirija i priznali da se i njima ne retko potkradu neke greške, budući da ima mnogo kandidata.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Su

    28. januar 2014 | 12:59

    Jako vam je to takmicenje,kada vam se takve greske desavaju!

  • Srecica

    28. januar 2014 | 13:08

    Bitna stavka u grandu je da devojka ima sto vise plastike a to kako peva.....to je manje vazno...

  • Sale

    28. januar 2014 | 13:42

    Zvezde granda je 100 puta zanimljivije od x factora, ono na x factor je ubi boze organizacija i gosti takmicari muzika voditelji, obrukali se

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA