Pogledajte zabranjenu reklamu sa Skarlet Johanson! (VIDEO)

"Koka-kola" i "Pepsi" zabranili su spornu reklamu na ovogodišnjem "Superbolu", jer u njoj seksipilna glumica reklamira gazirani napitak koji je zdraviji od njihovih proizvoda

  • 1

Skarlet Johanson u reklami za jedan gaziran sok "isprozivala" je "Koka-kolu" i "Pepsi", te je video sa zanosnom glumicom zabranjen za emitovanje na ovogodišnjem "Superbolu", budući da su poznati brendovi glavni sponzori popularne manifestacije.

Skarlet u bademantilu sama pravi svoj gazirani sok, a potom se skida u glamuroznu toaletu i zavodljivo ispija gutljaj kako bi privukla što više pažnje i što bolje izreklamirala osvežavajući napitak.

Ništa to ne bi zasmetalo konkurenciji, da Skarlet na kraju reklame nije rekla da je njen sok mnogo zdraviji od "Koka-kole" "Pepsija" i da ima manje šećera, i da im se ovom prilikom ona "izvinjava".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ☆☆☆Panter☆☆☆

    29. januar 2014 | 07:21

    Tipicno Amerika iako je zdravije pice od Cole mogu ga jednostavno blokirat ......nije ni cudo sto je vecina stanovnistva extremno debela.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA