Bivši verenik moli Hurem za oproštaj!

"Postao sam svestan svoje odgovornosti. Žao mi je zbog svega. Molim te, dopusti da budem uz tebe kad naše dete bude dolazilo na svet", rekao je Kan Ateš koji je bio raskinuo sa Merjem čim je saznao da je u drugom stanju

  • 1

Proslavljena glumica iz serije "Sulejman Veličanstveni" Merjem Uzerli za dve nedelje treba da se porodi, a da je trudna, "setio" se i otac deteta, njen bivši verenik Kan Ateš, koji ju je ostavio kada je saznao da je u drugom stanju.

Od burnog raskida, koji je Merjem koštao mnogo živaca i zbog kojeg je bila i na rehabiliciji, Ateš se nije oglašavao, međutim, sada, kada je ostalo par nedelja do porođaja, on insistira da prisustvuje rođenju svog deteta.

- Postao sam svestan svoje odgovornosti. Žao mi je zbog svega. Molim te, dopusti da budem uz tebe kad naše dete bude dolazilo na svet - napisao je on, dok njegovi prijatelji otkrivaju da želi da što pre otputuje kod nje u Nemačku.

Da potsetimo, Ateš je glumicu ostavio pod izgovorom da je ne voli i da ne želi decu sa njom, jer se već ostvario kao otac. Ona je to podnela jako teško, zbog čega je pokušala i da sebi oduzme život. Nakon potresnog raskida, ona je odlučila da samostalno odgaja dete.

(Telegraf.rs/24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA