SKANDALOZNO: Soraja se slikala sa krstom među nogama!

Starleta se za novi broj čuvenog magazina slikala sa verskim obeležjem na međunožju i desnoj dojci! "To nije krst, to je donji veš!", brani se Soraja

  • 32

Navikli smo da Soraja Vučelić šokira javnost, ali ovaj put je nadmašila samu sebe."Plejbojeva" devojka godine za naslovnu stranu novog broja srpskog izdanja čuvenog magazina slikala se sa jednim krstom među nogama, dok joj drugi krasi desnu, silikonsku dojku!

Međutim, nakon što smo je pozvali da nam prokomentariše ove pomalo slike, Soraja je pokušala da nas ubedi da nam čulo vida nije jača strana:

- Taman posla da je to krst, pa to je donji veš! Ne bih se šalila sa takvim stvarima, moj stilista je izabrao to za mene i on odlučuje kako ću ja da izgledam. Nije krst, verujte! - skoro pa se zaklinjala starleta.

A mi, mi nismo znali šta drugo da joj kažemo, sem da ponovo pogleda sopstvene fotografije. Krst ili donji veš, pitanje je sad?! Uostalom, pogledajte i vi pa procenite sami!

Nakon što je prošli put pozirala kao ulična ratnica iz video-igrice i pokupila globalnu slavu, jer su njene fotke tada preuzela izdanja Hefnerovog magazina u Hrvatskoj, Makedoniji, Grčkoj, a oduševljeni su bili i poljski, slovački, te mađarski Plejboj, rijaliti junakinja je ovaj put, po našem skromnom mišljenju, preterala!

Ako je i od Soraje, mnogo je!

Kako bilo da bilo, fotografije su, šta god stajalo na Sorajinim polnim atributima, odlične, a delo su poznatog beogradskog fotografa Petra Vujanića.

A sad, dosta priče...

(Playboy/Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • aleks

    28. februar 2012 | 18:24

    antihrist

  • zoran

    28. februar 2012 | 18:37

    soraja je prelepa i jako zgodna devojka na njoi sve savrseno stoi guza,grudi bradavice kosa oci usne itd..... ona je savrsena devojka

  • dada

    28. februar 2012 | 18:14

    polizao bi joj bradavicu kao poklopac od jogurta...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA