Ćerka Željka Joksimovića izrasla u pravu lepoticu! (FOTO)

Mina Joksimović ima 19 godina i uveliko je zapalila društvene mreže svojim provokativnim fotografijama, na kojima su bujne grudi i napućena usta u prvom planu

Mina Joksimović

Foto: Facebook/Mina Joksimović

Pevač i kantautor Željko Joksimović iz svog prvog braka sa Vesnom ima 19-godišnju ćerku Minu, koja je, po svemu sudeći izrasla u pravu lepoticu!

Minu Joksimović mnogi pamte kao simpatičnu devojčicu sa izvanrednim talentom za muziku, međutim, mnogim pripadnicima muške populacije pamet su pomutile njene izazovne fotografije koje postavlja na društvene mreže.

Foto: Facebook/Mina Joksimović

Foto: Facebook/Mina Joksimović

Osim pućenja i isticanja grudi u prvi plan, mlada Mina pleni i lepotom koju je najverovatnije nasledila od svoje majke Vesne.

Foto: Facebook/Mina Joksimović

Foto: Facebook/Mina Joksimović

– Ponosan sam otac devojke koja je sada već punoletna. Otac si ceo život, roditeljska uloga je najvažnija koju imamo. Posebno sam srećan jer je Mina veoma talentovana i uveren sam da će i vremenom taj talenat iskazati. Često je čak i moj savetnik, uvek je rado pitam za mišljenje i veoma ga cenim. Njoj uvek govorim da veruje u sebe i poštuje sebe i druge – izjavio je Željko na 18. rođendanu svoje mezimice.

Foto: Facebook/Mina Joksimović

Foto: Facebook/Mina Joksimović

Željko je u dugogodišnjoj vezi sa voditeljkom Jovanom Janković, sa kojom uskoro očekuje prinovu.

 

(Telegraf.rs)

Tagovi: Ćerka, Željko Joksimović
Najnoviji komentari
 • M
  Marko

  Koliko je bila ruzna kad je bila dete, toliko je sada lepa!

 • S
  Saraji

  Djevojka je lepa, prirodna ljepota je krasi . Jedino da joj slava ne udari u glavu. da izgubi prirodnoat. Djevojko, sretno, glavu gore , lep osmjeh, divan glas.. SRETNO

 • g
  goran

  Cime se vi bavite……. Hajde deco u krevet.

 • p
  pa da

  Pa ljepa je cura samo sto izgleda koda ima 25 a ne 19 al od volje joj

 • T
  Tamara

  Zene komentarisu da su sve iste zato sto ne mogu biti kao one,a muskarci zato sto ne mogu da ih imaju. Zatrovani ste mrznjom i ljubomorom. Poradite na sebi,i svojoj untrasnjoj lepoti,kao i spoljasnjoj.

pratite nas na viber-u Pogledajte sve komentare

Vesti

Sport

foto dana

Jetset

video dana

Zanimljivosti

Život & Stil