Ćerka Željka Joksimovića izrasla u pravu lepoticu! (FOTO)

Mina Joksimović ima 19 godina i uveliko je zapalila društvene mreže svojim provokativnim fotografijama, na kojima su bujne grudi i napućena usta u prvom planu

  • 40

Pevač i kantautor Željko Joksimović iz svog prvog braka sa Vesnom ima 19-godišnju ćerku Minu, koja je, po svemu sudeći izrasla u pravu lepoticu!

 

Minu Joksimović mnogi pamte kao simpatičnu devojčicu sa izvanrednim talentom za muziku, međutim, mnogim pripadnicima muške populacije pamet su pomutile njene izazovne fotografije koje postavlja na društvene mreže.

 

 

Osim pućenja i isticanja grudi u prvi plan, mlada Mina pleni i lepotom koju je najverovatnije nasledila od svoje majke Vesne.

 

 

- Ponosan sam otac devojke koja je sada već punoletna. Otac si ceo život, roditeljska uloga je najvažnija koju imamo. Posebno sam srećan jer je Mina veoma talentovana i uveren sam da će i vremenom taj talenat iskazati. Često je čak i moj savetnik, uvek je rado pitam za mišljenje i veoma ga cenim. Njoj uvek govorim da veruje u sebe i poštuje sebe i druge - izjavio je Željko na 18. rođendanu svoje mezimice.

 

 

Željko je u dugogodišnjoj vezi sa voditeljkom Jovanom Janković, sa kojom uskoro očekuje prinovu.

 

 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    9. februar 2014 | 12:43

    Pa šta bi pokazala nego grudi i usne,kako bi došla do izražaja. Nije sigirno nešto pametno uradila pa da dođe do izražaja.

  • smilie

    9. februar 2014 | 12:52

    Jos jedna...kao da ih prave u fabrici...bez obzira cija je cerka

  • Srb Cop

    9. februar 2014 | 12:53

    Klasicna fejsbukusa...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA