KARLEUŠA: Luzeri, muž mi je milioner, mogu sve da vas kupim!

- Za 20 godina karijere, radila sam i zaradila sasvim dovoljno da mogu da biram da li ću, kad i gde da radim, ne moram po svaku cenu da rintačim svakog vikenda, to ovi što moraju - kaže pevačica

  • 76

U jednom od mnogobrojnih saopštenja, Jelena Karleuša je demantovala da duguje 900.000 dinara za grejanje, i tvrdi da ima toliko para da može da kupi sve one koji je napadaju i koji joj zavide na bogatom mužu i lepoj porodici!

U Karleušinom saopštenju se, između ostalog, navodi i sledeće:

Dragi moji, ako već negirate 20 godina moje karijere, za vreme koje sam valjda i nešto zaradila (mada po vama ja prodajem 9 karata, pa razumem vašu "logiku"), ne možete da zaboravite i činjenicu da ja nemam rent-a muža, kog izdržavam rintajući svakog vikenda po tezgama! Previše sam dobra riba za nekog luzera i neradnika. Ako ste zaboravili, moj muž se zove Duško Tošić, i fudbaler je, lep,mlad, zgodan i veoma uspešan, pošto, eto, slučajno zarađuje milione (i to ne u dinarima), da li ste stvarno pomislili da bi dopustio da njegova kuća na Dedinju bude hladna a žena i deca u problemu? Nije baš logično.

A sad o meni, za 20 godina karijere, radila sam i zaradila sasvim dovoljno da mogu da biram da li ću, kad i gde da radim, ne moram po svaku cenu da rintačim svakog vikenda, to ovi što moraju... A kada pristanem da se odvojim od svoje dece (ne zaboravite da sam ja majka dve preslatke devojčice, i da je majčinstvo moj najveći životni uspeh), to je samo pod uslovom da mi mnogo plate. U svakom slučaju dovoljno da platim gas i da vas tako "divne i plemenite", kupim sa sve tonom zavisti koju u sebi čuvate. Može mi se.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stojko

    10. februar 2014 | 17:10

    Alo bre redakcija,ajd da je iskuliramo svi zajedno na deset dana,bar. A?

  • Zlostavljana ciganka

    10. februar 2014 | 17:13

    Steta sto sa tolikim parama mozak jos uvek ne moze da se kupi.

  • Lik

    10. februar 2014 | 17:14

    Bolja bi ti bila karijera u pornicima...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA