Nevena Adžemović postaje urednica dnevnih novina? (VIDEO)

- Otišla sam iz politike jer nisam dobila svojih pet minuta. Kolege mi se nisu ni javile, niko me nije okrenuo. Sve vreme, od kako sam ušla u politiku, vodila se jedna prljava borba protiv mene - kaže bivša Modelsica

  • 17

Bivša poslanica Nevena Adžemović dobila je ponudu da postane glavna urednica jednih dnevnih novina. Bivša Modelsica tvrdi da je estrada više ne zanima, ali i da je od početka karijere mnogi sabotiraju.

- Ja sam odlično, osećam se bolje nego ikad. Otišla sam iz politike jer nisam dobila svojih pet minuta. Kolege mi se nisu ni javile, niko me nije okrenuo. Sve vreme, od kako sam ušla u politiku, vodila se jedna prljava borba protiv mene. Inače, dobila sam ponudu da budem glavna urednica jednih dnevnih novina, ali ću da razmislim - kaže Nevena za Ekskluziv.

Adžemovićeva dodaje da će se zauvek boriti za prava siromašnih građana, iako je mnogi sabotiraju.

Video pogledajte OVDE.

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kostana

    10. februar 2014 | 20:18

    Supeeeer,tako ce narod najlakse da se odvikne od citanja novina...

  • ArhMih

    10. februar 2014 | 20:48

    Rece da joj nude da bude i ministarka ali se razmislja....znas onaj osecaj kada pomislis da nema nize....a onda propadnes... E tako nekako Srbija...nazalost.

  • Aleksandra

    10. februar 2014 | 23:03

    Dakle, ovako se dolazi do posla urednika "nekih" novina?! Ja sa masterom masovnih medija, 27 godina i ucestvovanjem u konkursu RTS-a "100 mladih strucnjaka za 21. vek" ne mogu ni volonterski rad u struci da izmolim, dok ovakve pojave bivaju narodni poslanici i urednici! O doktorima, inzenjerima i ekonomistima koji rade po trafikama ne zelim ni da govorim. Ima li ikoga da cuje krike naroda? Oslusnite, bivaju sve jaci. Kasno ce biti kasnije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA