Sestra Džulije Roberts pronađena mrtva u kadi!

Sumnja se da je polusestra poznate glumice, Nensi Mouts, umrla od prevelike doze medikamenata, dok službeni izvori ističu da je najverovatnije u pitanju samoubistvo

  • 0

Poslusestra Džulije Roberts, 37-godišnja Nensi Mouts pronađena je mrtva u kadi punoj vode u svom stanu! Sumnja se da je preminula od predoziranja lekovima.

Po svemu sudeći, Nensi je umrla od prevelike doze medikamenata, dok su u stanu, u kojem, pritom, nije živela, pronađeni brojni lekovi.

Službeni izvori saopštili su da se sestra Džulije Roberts najverovatnije namerno predozirala, te sumnjaju da je u pitanju samoubistvo. Ipak, kako bi se sa sigurnošću utvrdio uzrok smrti, narednih deset nedelja čeka se detaljan toksilološki nalaz, kao i rezultati obdukcije.

Nensi je polusestra Robertsovoj po majci Beti Lou, međutim, oduvek su bile u zategnutim odnosima, a Moutsova se svojevremeno javno žalila kako je imala komplekse i traume jer ju je Džulija otovreno vređala zbog viška kilograma.

- Jasno bi mi dala do znanja da sam debela i pritom, ne bi bila pristojna. Zbog toga sam bila izuzetno poveđena i tužna. Mislim da obe pokušavamo promeniti mišljenje jedna o drugoj, a to je dugotrajan proces. To neće biti popravljeno preko noći, niti mislim da će se samo od sebe popraviti samo zato što sam ja sad mršava - svojevremeno je izjavila Nensi, koja se zbog sestrinog pritiska podvrgla operaciji i ugradila želudačni prsten.

(Telegraf.rs/uk.reuters.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA