PORODILA SE HUREM: Merjem rodila devojčicu Laru! (FOTO)

- Dobro došla na ovaj svet, moja najdraža Lara Uzerli. Zahvaljujem Bogu što mi je te je poslao i što si zdrava došla na ovaj svet. Zahvaljujem i svevišnjem jer sam imala snage da te štitim od prvog momenta rođenja - napisala je glumica ispod slike

  • 5

Turska glumica nemačkog porekla Merjem Uzerli, rodila je devojčicu kojoj je dala ime Lara.

Popularna Hurem pohvalila se obožavaocima na Fejsbuku i okačila sliku ručice bebe.

- Dobro došla na ovaj svet, moja najdraža Lara Uzerli (10.02.2014.). Zahvaljujem Bogu što mi je te je poslao i što si zdrava došla na ovaj svet. Zahvaljujem i svevišnjem jer sam imala snage da te štitim od prvog momenta rođenja. Ovo je najveći poklon. Zahvaljujem i mojoj bliskoj prijateljici Ani koja je bila pored mene tokom porođaja, kao i celoj mojoj familiji i prijateljima. Takođe, želim da se zahvalim i vama, mojim fanovima koji ste mi uvek slali pozitivne misli i ljubav. Hvala vam mnogo - piše u statusu glumice.

Podsetimo, glumica je bila u vezi sa turskim plejbojem Kanom Atešom, koji ju je ostavio kada je saznao da je trudna.

Nakon toga, tražio je da abortira, ali Hurem ipak nije popustila. Izgleda da se ipak opametio, te ju je molio da prisustvuje porođaju, što je ona odbila.

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA