Džajina ćerka organizuje Formulu 1 u Monaku?

- Moja grupa sa fakulteta i ja smo odabrani da ove godine učestvujemo u organizaciji ovog veličanstvenog događaja koji je jako bitan za Monte Karlo - kaže Dragana Džajić

  • 11

Manekenka Dragana Džajić, ćerka Dragana Džajica, u Monte Karlu studira na fakultetu za procenu vrednosti i organizaciju velikih događaja, sa svojom studentskom grupom će učestvovati u organizaciji trke Formule 1 koja će se održati u maju.

- Jako ulažem u svoje obrazovanje i posebno mi je drago što se trud na kraju ispaltio. Na fakultetu smo početkom godine imali jednu vrstu takmičenja u okviru koga smo morali da osmislimo i prezentujemo najbolju moguću organizaciju u sklopu Formule 1. Moja grupa i ja smo pobedili, a kao nagradu dobili da zaista ove godine učestvujemo u organizaciji ovog veličanstvenog događaja koji je jako bitan za Monako - rekla je Dragana Džajić za "Blic" i dodala:

- Naravno, mi ćemo biti pomoć glavnim organizatorima, budući da se radi o svetskom događaju. nadam se da ćemo biti podjednako uspešni kao i u našem takmičenju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    14. februar 2014 | 14:36

    Tata pravi starletu.... Koga bre interesujes?

  • Alpski srbin

    14. februar 2014 | 14:41

    Dobra koka, ali je jako prepotentna i naivna. Starleta ko' starleta, nema tu nekog intelekta...

  • Nakatomi

    14. februar 2014 | 15:18

    Taman da bude maceha Tamari Ecclestone hehehe.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA