POBESNELA STANIJA: Dovoljno sam se spustila zbog Filipa, on je lažovčina!

- Meni je nje žao! Samo neka se otkači više od mene i neka me ne spominje - rekao je maneken nakon novog raskida sa starletom

  • 4

Rijaliti sapunica se nastavlja, i Stanija i Filip su opet raskinuli, a ovoga puta kap koja je prelila čašu je bila Panajotovićeva izjava da je tetovaža sa starletinim imenom bila samo privremena, što je nju toliko iznerviralo da ga je, zajedno sa njegovim stvarima, izbacila na ulicu!

- Ja sam se dovoljno spustila što sam mu dala drugu šansu da bude sa mnom, tako da ne znam šta mu sve to treba. Lično sam se uverila da je tetovaža prava, a njegove laži pokazuju da je nezreo muškarac. Sramota me je - rekla je starleta koja je raskinula sa manekenom nakon žestoke svađe posle koje je ona izbacila Panajotovića iz stana.

Prepirka u kojoj su oboje urlali i vređali jedno drugo je, kako navodi "Alo", je trajala satima, nakon čega je Stanija kofer sa njegovim stvarima izbacila na ulicu, a zatim je i Filipa isterala napolje. Međutim, svađa se nastavila dok je Dobrojevićeva stajala na prozoru a maneken joj uzvraćao sa parkinga.

- Sramota me je od komšiluka, ovim putem im se izvinjavam zbog narušavanja javnog reda - zaključila je starleta a sa druge strane Filip poručuje da mu je ona dojadila.

- Meni je nje žao! Tetovaža nije njena stvar, kao niti bilo šta što je vezano za moje ime. Samo neka se otkači više od mene i neka me ne spominje - ispričao je Panajotović.

(Telegraf.rs)

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MilicaBg

    25. februar 2014 | 13:01

    Koliko god da vam Stanija placa da pisete o njoj,malo je !:(

  • mare

    25. februar 2014 | 15:10

    Siroma decko nije ni svestan koliko je supalj...

  • borđija

    25. februar 2014 | 14:58

    Da si pametna, a što nisi, odabrala bi mene da te uljuljkujem, mazim i pazim Ne bi trebala razmišljati koga li ćeš zateči u kući, uvek bi ti bio na raspolaganju, a ako treba istetovirat ću tvoje ime i na du..tu, tako kad se brišem da redovno i tebe pomazim. Oboje ste preterali sa svojim glupostima, te jesu ili nisu zajedno, te Fifko se posvadio, pa nije, pa je itd. unedogled. Koga to više briga. Dobila si svoje ostrvo, zagrlite se i odlepršajte zajedno na njega i ne vraćajte se. Možda se Filip svidi šeiku pa ga za primer zvekne pre tebe, imat će te obostranu korist !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA