OD KUPATILA DO DNEVNE SOBE: Ovde dobitnici čuvaju svoje Oskare

"Ne želim da ispadnem nepristojna. Meni je kupatilo važno mesto koje koriste svi moji gosti i lepo je što mogu da odu tamo i vide Oskare", rekla je Ema Tompson

  • 0

Najvredniji predmet u Holivudu je svakako 34 centimetra visoka zlatna statua Oskara i ne predstavlja nikakvo iznenađenje iznenađenje što je dobitnici čuvaju na raznim, bezbednim, mestima.

Ema Tompson, dvostruka dobitnica Oskara za "Hauardov kraj" i "Razum i osećajnost", svoje nagrade čuva u kupatilu u svom londonskom domu.

- Ono je prepuno mojih najdragocenijih stvari. Ne želim da ispadnem nepristojna. Meni je kupatilo važno mesto koje koriste svi moji gosti i lepo je što mogu da odu tamo i vide Oskare - rekla je Tompson Rojtersu.

Kejt Blanšet, glavni favorit za ovogodišnjeg Oskara za ulogu u filmu "Nesrećna Jasmin", mora da plati kako bi videla svoj Oskar koji je dobila za "Avijatičara".

- Moj Oskar je u filmskom muzeju ACMI (Australijski centar za pokretne slike) u Melburnu. Moram da platim kartu kako bih ga povremeno videla - rekla je Blanšet.

Neki od dobitnika Oskara do sada su uglavom birali "običnija" mesta poput dnevne sobe (Šarliz Teron koja je Oskara dobila za "Čudovište") ili kancelarije (Džordž Kluni za "Argo" i "Sirijana").

Dženifer Hadson je, pak, napravila zid nagrada i svog Oskara za "Devojke iz snova" smestila na centralnu poziciju.

- To je zapravo skriveni zid. Ne znate da je to zid. Nalazi se u mojoj futurističkoj kancelariji - objasnila je Hadsonova.

Sandra Bulok koja je Oskara dobila za "The Blind Side" svog zlatnog čovečuljka poverila je sinu Luisu.

- Samo on zna gde se nalazi - rekla je popularn glumica.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA