OTKRIVAMO: Propao plan da se Ilma vrati u supefinale "X Factora" (VIDEO)

"Svake sedmice suočavamo se sa istim problemom kada neki od učesnika ispadne... Definitivno nećemo vraćati nikoga u "X Factor" i u superfinalu ćemo gledati pet preostalih kandidata", rekli iz MBK produkcije koja stoji iza ovog regionalnog takmičenja

  • 12

Ispadanje Ilme Karahmet iz "X Factora" šokirala je mnoge gledaoce i ljubitelje ovog takmičanje. Devojčica iz Kiseljaka je zajedno sa Maidom Hećimovićem imala najmanji broj glasova publike, međutim, u međusobnom duelu, momak iz Orašja izašao je kao pobednik i plasirao se u superfinale popularnog televizijskog formata.

Fanovi i poštovaci Ilme Karahmet su na društvenim mrežama istog momenta osudili odluku četvoročlanog žirija, među kojima su i neke poznate ličnosti, poput pevača Nikole Rokvića.

Ubrzo, na Fejsbuku kreirana je stranica pod nazivom "Peticija - Vratimo Ilmu Karahmet", gde obožavatelji insistiraju da se njihova miljenica ponovo bude deo "X Factora" i da je ona zaslužila prolazak u veliko finale.

Međutim, iako mnogi fanovi žele da ponovo vide devojčicu iz Bosne i Hercegovinu u navedenom muzičkom takmičenju, od toga po svemu sudeći neće biti ništa.

Iz MBK produkcije, koja stoji iza regionalnog "X Factora", poručili su da ćemo u superfinalu ipak gledati Daniela Kajmakoskog, Lukijana Ivanovića, Tamaru Milanović, Maida Hećimovića i grupu "Doktori".

- Svake sedmice suočavamo se sa istim problemom kada neki od učesnika ispadne. Žiri je sinoć rekao svoje, a publika je glasala za svog kandidata. Željko, Emina, Kristina i Kiki nisu znali koliko Ilma i Maid imaju glasova. Definitivno nećemo vraćati nikoga u "X Factor" i u superfinalu ćemo gledati pet preostalih kandidata - rekli su iz MBK produkicije za Telegraf.

Da Ilma neće biti deo velikog finala "X Factora", potvrdio nam je i mentor ove devojčice iz Kiseljka, Kiki Lesendrić.

- Mislim da je to apsolutno nemoguće ali pred njom je karijera - rekao je poznati muzičar za naš portal.

Inače, Ilma je nakon sinoćnjeg "lajva" bila razočarana što je ispala iz takmičenja.

- Ne znam šta da kažem.. Drago mi je što sam do ovde došla, ali mi je naravno žao što sam ispala...Idemo dalje, život je ispred mene... - rekla je mlada pevačica.

Pogledajte kako je Ilma otpevala numeru "Kao ptica na mom dlanu" od Kikija Lesendrića i "Pilota":

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Odlicno

    5. mart 2014 | 16:47

    I ne treba da se vrati.Mala se totalno pokvarila,upropastiće se kao čovek.A vreme zaista radi za nju.Već se uobrazila,ne ide u školu,počela da vrednuje druge stvari od onih osnovnih.Treba na zemlju da se spusti,vrati i završi školu pa za jedno 5-6 godina kad bude imala 20 da se vrati i započne karijeru.Da nije sad ispala ko zna u kakvu bi osobu izrasla.Mora prepreka po prepreka u životu da se prelazi,a ne odjednom slava.Ovo je odlično za nju.

  • Lola

    5. mart 2014 | 17:38

    Napisala emini imas decu da bogda te usrecila kao ti mene...kakav bezobrazluk talenat neosporan kao i drskost i bezobrazluk i ne treba da prodje

  • Milena

    5. mart 2014 | 17:33

    Drago mi je... Tako lep glas, a ponasanje je nula, takve ne treba propagirati ni u kom slucaju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA