SA NJOM BI SVI VEŽBALI: Čvrsta guza, velike grudi i naravno, Stanija (VIDEO)

Ako želite da imate telo kao Dobrojevićeva, pogledajte video u kojem starleta pokazuje koje vežbe morate da radite da biste dobili mišiće i zategnutu zadnjicu

  • 2

Nije lako biti starleta, treba tu mnogo truda, a to je pokazala i Stanija koju je ekipa emisije "Paparazzo lov" snimila dok je naporno vežbala u teretani.

Ukoliko želite čvrstu guzu i savršene trbušnjake, Dobrojevićeva će vam pokazati na kojim spravama morate da se oznojite, a ne treba zaboraviti i obavezne vežbe za zatezanje grudi.

Pogledajte kako Stanija vežba u teretani:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    7. mart 2014 | 13:38

    Moze li neko da mi objasni sta je to starleta? Ja sam cuo za Toyotu Starlet...

  • miki

    7. mart 2014 | 20:11

    starleta sta je zanimanje i posao koji se bavi, zasto stanija i soraja i jos neke ne objasne koji im je posao.narod misli da je to prostitucija i veza sa tim poslovima i ostale stvari.kaze da vjezbe za guzu u grudi radi,a sto je silikone ugradjivala i vjerovatno jos nesto.vidjelo se kako je izgledala prije operacija.ako sa svim tim sada izgleda,kako ce izgledati sa 45 da se moze kako mozak uraditi,bilo bi dobro.pokazala je dobro i vidjeli su svi kako je laka roba.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA