SILA: Evo šta vas čeka u večerašnjoj epizodi

Napetost i strah izazivaju kod Sile trudničke bolove. Sila u tajnosti odlazi u bolnicu. Boran i Džihan će to saznati. Boran se postavlja kao štit između Sile, plemena i Džihana

  • 1

Na televiziji "Pink" večeras se emituje nova epizoda "Sile", sa početkom u 20 časova, a ako ste baš nestrpljivi, ovde možete pročitati i pogledati šta će se dešavati u najpopularnijoj seriji u Srbiji.

Sila odlučuje da sve poslove u Mardinu prepusti Dželilu i Narin. Zahvaljujući svojim ljudima, Džihan doznaje da Sila nešto sprema i odlučan je u nameri da iskoristi. Događa se nešto što Boran i Sila nisu planirali. Napetost i strah izazivaju kod Sile trudničke bolove. Sila u tajnosti odlazi u bolnicu. Boran i Džihan će to saznati. Boran se postavlja kao štit između Sile, plemena i Džihana. Sila uspeva da dogovorenim letom ode iz Mardina, a Boran i Džihan izvlače pištolje i dolazi do neočekivanog kraja. (Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA