KARLEUŠA OPROSTILA: Podržavam Georgieva u sabotiranju medija!

- Iako je bio deo rulje koja mi je godinama pržila noge na lomači uvreda, evo, javno podržavam petlju i stav Vlade Georgieva u njegovoj borbi - napisala je pevačica

  • 12

PUJ PIKE NE VAŽI! Jelena Karleuša rešila je da zakopa ratne sekire sa crnogorskim kantautorom Vladom Georgievim, te je nakon žestokih uvreda koje su svojevremeno uputii jedno drugom, ipak odlučila da to ostavi po strani, popusti i podrži ga u pravljenju "crne liste" za predstavnike "sedme sile".

Maloj od skandala izgleda se dopalo to što je Georgiev nedavno izjavio da je za pojedine medije uveo cenzuru jer su propali, te je Jeca svom, sada već bivšem rivalu, poručila da mu oprašta i da ga u potpunosti podržava u blokadi medija.

Ravnodušan na njene reči nije ostao ni crnogorski pevač, te je ovaj tvit podelio i na svojoj stranici.

Da podsetimo, Karleuša je zaratila sa Vladom i Ivanom Ivanovićem na Tviteru, gde su je nazvali "trandžom", i tražili da joj se zabrani ulazak u džez klubove, dok im je ona odgovorila u svom maniru:

- Zamolila bih pu*ače k**ca - opsednutog impotentnog patuljka i bugarskog Crnogorca sa proširenim nozdrvama od koksa, da od*ebu, hvala - obrusila im je tada Džej Kej.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Veky

    11. mart 2014 | 17:14

    Aaaaa jest ruzna na ovoj slici, je li ona rodjena ko musko?

  • vaš novinar

    11. mart 2014 | 17:07

    Još jedan primer JK "finoće"...

  • Tamo neko

    11. mart 2014 | 17:09

    Realno to su ljudi koji jedino smiju nesto reci a da se ne uklapa u standarne okvire.. podrzavam ih!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA