STANIJA: Soraja laže, evo dokaza da nisam oralno zadovoljavala njenog druga! (AUDIO)

U telefonskom razgovoru sa Stanijom, izvesni Matija je demantovao da je ikada izjavio da je imao oralni seks sa Dobrojevićevom, kao i da je Soraja sve to izmislila, jer je, po njegovim rečima, luda

  • 5

Nakon što je u medije procurela informacija da je Stanija navodno oralno zadovoljavala Sorajinog druga, izvesnog Matiju, došli smo u posed audio snimka, u kojem se jasno čuje razgovor između Dobrojevićeve i Matije. Sorajin drug otvoreno govori da je Vučelićeva luda, te da je celu vest izmislila.

Stanija pita Matiju odakle ta informacija, a on odgovara da mu tako nešto u životu ne treba, te da nikada nije izjavio, niti potvrdio da ga je ona oralno zadovoljavala, kao što je Soraja rekla.

Pozvali smo Dobrojevićevu, koja je potvrdila da se radi o autentičnom snimku, te da će joj to poslužiti kao dokaz na sudu, budući da je tužila naljujuću suparnicu. Stanija dodaje da je sad jasno da je Soraja mrzi.

Poslušajte audio snimak:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • YoYa

    13. mart 2014 | 15:00

    Audio snimak, na sudu nije nikakav dokaz, uostalom, ko garantuje da je covek sa kime "razogvara" zaista Matija, a i ako to nije tacno, zasto se toliko potresla, a da, istina obicno boli, e Stanija Stanija.... ;D

  • Fizioterapeut

    13. mart 2014 | 16:06

    A da nije Mateja? :-/

  • Boris

    13. mart 2014 | 14:44

    Majko Božija Isuse Hriste da li je ovo realno???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA