SILA NA IVICI ANOREKSIJE: Turska glumica drastično smršala! (FOTO)

Džansu Dere zapanjila je obožavaoce svojim izgledom, a mnogi se pitaju da li boluje od neke ozbiljne bolesti, budući da izgleda kao grančica

  • 7

Trenutno najpopularnija turska glumica Džansu Dere, koja glumi u seriji "Sila", koja se prikazuje na TV "Pink", prestravila je brojne obožavaoce svojom mršavim ručicama. Lepotica se pojavila na festivalu u Parizu i tom prilikom u prvi plan nisu došle njene obline, već kosti koje su iskakale iz tela.

Džansu je nedavno raskinula dugu vezu sa Džemom Ajdinom, predsednikom upravnog odbora jedne TV kuće i nakon toga, otputovala je na Maldive, gde se odmarala i rehabilitovala. Popularni tretman meditacije, koji praktikuju mnoge holivudske zvezde, koštao ju je najmanje 8.000 evra.

Ipak, izgleda da joj je ovaj odmor više štetio nego prijao, budući da se na festivalu pojavila mršavija nego ikad. Obožavaoci joj svakodnevno postavljaju pitanja da li je bolesna, te komentarišu kako je na pragu anoreksije. Iako je glumica sitne građe, komentari su da je alarmantno mršava i za svoju visinu.

Lepotica ne krije da joj je uzor Anđelina Džoli, te svakodnevno postavlja njene slike na Fejsbuk. Da li ju je Anđelina inspirisala i u drženju dijete, ili je glumica zbog prevelikog stresa naglo smršala, tek, evo slike iz perioda kada je izgledala potpuno normalno i popunjeno.

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ma

    13. mart 2014 | 23:19

    Nikad mi nece biti jasno kako ona moze glasiti za prelepu. Sva je spicasta, ni oblinice ni nista. lici na lisicu :)

  • Gh

    13. mart 2014 | 18:46

    Ja se izvinjavam, ali odakle joj kosti iskacu? Celjade je sasvim normalno. Po vasem clanku ispada da ima 20 kila sa krevetom

  • Boki

    13. mart 2014 | 20:47

    Onako lepa devojka, unistila se.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA