PRAVI ŽIVOT JUNAKA SILE: Boran-aga je nasilnik, a Sila nesrećna u ljubavi! (FOTO) (VIDEO)

U stvarnom životu glumca Mehmeta Akifa Alakurta (34) bije glas da je grubijan i nasilnik, dok je prelepu Džansu Dere, glumicu i bivšu Mis Turske nekoliko bivših momaka prevarilo i ostavilo

  • 12

Glavni glumci turske serije "Sila", koja je zaludela čitav Balkan, osvojili su srca miliona obožavatelja. Popularni Boran-aga i Sila, odnosno Mehmet Akif Alakurt (34) i Džansu Dere (33), svojom ljubavnom pričom svakodnevno inspirišu mlade. Ipak, u stvarnom životu, Boran-agu bije glas da je grubijan i nasilnik, dok je Sila veoma nesrećna u ljubavi.

Prezgodni Mehmet, javnosti u Turskoj poznat je kao momak preke naravi, ali i mekog srca. Od malena je počeo da se bavi manekenstvom i nikada nije krio da mu je izgled glavni adut. Serija "Sila" bila mu je doskočna daska, te je danas jedan od glumaca sa najvećim honorarom u Turskoj.

Ipak, tokom snimanja "Sile" pratile su ga mnoge priče koje ne mu ne idu u prilog. Na snimanju je u nekoliko navrata došao do izražaja njegov eksplozivan karakter - koji je posve u suprotnosti sa smirenim i ozbiljnim Boran-agom. Navodno je ošamario kostimografkinju, koja ga je prijavila policiji. Potukao se i sa obezbeđenjem, a na setu ga je najviše nervirala upravo Džansu Dere, koja glumi Silu.

Iako su gledaoci navijali da glumci ljubav sa malih ekrana prenesu i u stvarni život, to se nikada nije dogodilo. Naime, Mehmeta je izluđivalo što Džansu uvek kasni na snimanje, te je u više navarata otkrio da je ne podnosi, jer su im karakteri potpuno različiti.

- Džansu nije osoba s kojom bih se privatno družio. Ne odgovaramo ni karakterima, ni životnim stavovima i stoga ne možemo da budemo prijatelji. Dve godine smo proveli zajedno na snimanju i ni u čemu se nismo slagali, tako da ne verujem da ću ikad s njom ponovno da radim - izjavio je Mehmet Akif Alakurt novinarima.

Popularni Boran-aga verio je koleginicu iz "Sile" Lejlu Basak, koja tumači lik njegove pokojne žene Jezde. Par je bio u vezi skoro dve godine, a raskinuli su jer Lejla nije mogla da trpi Mehmeta sa svim njegovim stavovima. Markantni glumac je poznat kao veoma tradicionalan, te voli da žena bude domaćica i da ga uvek čeka na vratima, makar kući došao u pola noći.

- Volim žene nevinih lica, takve će uvek da me privuku. Takođe, žena će me odbiti ako nije uljudna ili psuje, mora da se zna kako se muško ponaša, a kako žensko - priznaje markantni glumac.

Ipak, kruže i priče u kojima se šuška da se Mehmet udvarao Džansu, koja ga je iskulirala, te da ga je to veoma naljutilo i zato je počeo da širi priče kako nisu u dobrim odnosima. Džansu mu je na sve to rekla da je divljak.

Povrh svega, prelepi glumac otkriva da je veoma privržen ženi koju voli i da se lako veže.

- Ja se brinem za ženu koja je uz mene jer imam taj zaštitnički nagon u sebi. Možda nekad u tome preteram - kaže Boran-aga.

S druge strane, njegova partnerka Džansu, godinama nema sreće u ljubavi. Nekoliko partnera ju je prevarilo i ostavilo, iako bivša manekenka i mis Turske važi za jednu od najlepših žena u rodnoj zemlji.

Džansu je bila u dugogodišnjoj vezi sa Džemom Jilmazom koji ju je ostavio i oženio se njenom najboljom drugaricom, manekenkom i glumicom Ahu Jagtu. Džansu je na udarac uzvratila tako što je dan nakon nevernikovog venačnja počela da se zabavlja sa Džemom Ajdinom, predsednikom upravnog odbora jedne TV kuće.

Džem je bio zadužen upravo za seriju "Sulejman Veličanstveni", te je za svoju lepu devojku izmislio ulogu Firuze koja uopšte ne postoji u istoriji. Ta odluka, izazvala je veliki skandal u Turskoj, te su se fanovi serije bunili, a Džem je morao da "ubije" ulogu Firuze.

Međutim, samo nakon tri meseca i on ju je ostavio zbog mis Turske. Zato je Džansu zapala u tešku depresiju, te da bi se nekako iz nje izvukla, upotrebila je provereno oružje holivudskih zvezda - meditaciju i to na Maldivima. Ceo tretman koštao je najmanje 8.000 evra.

U poslednje vreme se šuška da je u vezi sa Kenanom Imirzaliogluom, Ezelom iz istoimene serije, u kojoj je Dereova glumila Ejšan.

(A. Čanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA