Pitbul u pesmi predvideo nestanak malezijskog aviona! (VIDEO)

U numeri "Get It Started" koju je američki reper snimio sa Šakirom pominju se Malezija, pasoši, i gospodin Ali, što sve može da se poveže sa ovom misterioznom avionskom nesrećom

  • 6

U nizu neverovatnih spekulacija o nestanku malezijskog aviona na letu MH 370, izdvaja se bizarna teorija zavere u kojoj se navodi da je reper Pitbul ovu nesreću predvideo još 2012. u numeri "Get It Started" koju je snimio sa Šakirom!

Kako navode britanski mediji, u stotinama komentara na Jutjubu se pominju čudne sličnosti između stihova pesme i događaja o kojem svi pričaju već danima. A reči Pitbulove numere glase: "Sada krećem u Maleziju" i "Dva pasoša, tri grada, dve zemlje, u jednom danu".

Dokoni analitičari stihove u kojima se pominju pasoši vezuju za dvojicu putnika sa lažnim putnim ispravama, tri grada su naravno prestonice Malezije, Kine i Vijetnama, a da sve bude zanimljivije u pesmi se pojavljuje i gospodin Ali, a to je u prvobitnim vestima bilo ime nepoznatog čoveka koji je navodno dvojici Iranaca nabavio lažne pasoše.

A u pesmi to zvuči ovako:

(Telegraf.rs/ Huffingtonpost.co.uk)

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • RS

    14. mart 2014 | 15:28

    Mason xD

  • XXX

    14. mart 2014 | 18:18

    Smarate sa tim avionom vise, sace jos biti kako je kleopatra isto predvidela nestanak

  • Nostradamus

    14. mart 2014 | 20:48

    Hahahahahahaha...:D Pa to je onda on oteo i sakrio avion da ispadne da je prorok...:D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA