Karte za koncert Georgieva od 1.500 do 6.500 dinara! (FOTO) (VIDEO)

- Jako se radujem koncertu. Ono što pripremam će biti potpuno drugačije od svega što je do sada viđeno i vrlo interesantno. Tehnički, svaki deo Arene će biti perfektno ozvučen, a sama bina učiniće da imam dobar kontakt sa publikom - kaže kantautor

  • 0

Kantautor Vlado Georgiev nastupiće 16. maja u "Kombank areni", a karte se od danas mogu naći u prodaji, po promotivnim cenama. Parter košta 1.500 dinara, dok je nivo 200 2.200 dinara, a za mesto u loži, publika će morati da odvoji 6.500 dinara.

Ulaznice po promotivnim cenama mogu da se kupe do 1. aprila 2014. godine. Poznato je da na svojim koncertima, Vlado uvek postavlja standarde, a po prvi put u karijeri, svojoj publici predstaviće se solističkim koncerom Areni povodom čega je izjavio da je veoma uzbuđen.

- Jako se radujem koncertu. Ono što pripremam će biti potpuno drugačije od svega što je do sada viđeno i vrlo interesantno, rekao bih. Tehnički, svaki deo Arene će biti perfektno ozvučen, a sama bina učiniće da imam dobar kontakt sa publikom. Trenutno radim na aranžmanima, s obzirom na to da za ovu priliku ubacujem gudače i duvačku sekciju, kao i još pratećih vokala, perkusije i nekoliko kvalitetnih muzičara. Paralelno, drugi tim priprema scensko-vizuelni scenario koncerta. Biće zaista puno stvari koje se ne viđaju na ovim prostorima. Siguran sam da će moja publika uživati- kaže Georgiev.

Kako saznajemo, bina će biti postavljena na sredini Arene, a organizatori su najavili još nekoliko fenomenalnih koncerata, među kojima Tom Džons, Majkl Buble, Miligram i Zorica Brunclik.

Vlado je nedavno objavio novi spot za pesmu "Iskreno":

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA