MILICA TODOROVIĆ: Imam dosta udvarača, ali sam trenutno emotivno nezadovoljna

"Nijedan dečko se nije dovoljno potrudio da zauzme posebno mesto u mom ljubavnom životu. Uostalom, iako su fini i kulturni, prijateljstvo na Fejsbuku nije dovoljno za međusobno upoznavanje", rekla je atraktivna zvezda "Granda"

  • 7

Pevačica Milica Todorović, nakon raskida sa bivšim dečkom Radetom Kovačevićem, nikako da nađe onog pravog. Atraktivna zvezda "Granda" smatra da je još uvek rano za novu emotivnu romansu.

 

- Imam dosta udvarača, među njima ima jako lepih, kulturnih i obrazovanih momaka, ali ja još nisam spremna i prerano mi je za novu vezu - rekla je Milica Todorović za "Blic", i dodala da je na njenim nastupima momci iznenađuju na razne načine i daruju poklone.

 

 

Međutim, kako kaže, nije osetila "leptiriće u stomaku".

 

- Nijedan dečko se nije dovoljno potrudio da zauzme posebno mesto u mom ljubavnom životu. Uostalom, iako su fini i kulturni, prijateljstvo na Fejsbuku nije dovoljno za međusobno upoznavanje. Može se reći da sam trenutno emotivno nezadovoljna - rekla je pevačica kroz smeh.

 

Ona se takođe zahvalila koleginici Radi Manojlović, koja joj pomaže oko pronalaženja novog dečka.

 

- Zahvalna sam joj na tome. Mislim da je uvek pametnije upoznati potencijalnog dečka preko dobrog prijatelja nego rizikovati sa strancima - zaključila je Milica Todorović.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA