Spajdermen će se boriti sa goblinima, još dva dana do trejlera! (FOTO)

U filmu "Čudesni Spajdermen 2" koji u naše bioskope stiže 24. aprila, Piter Parker će morati da se suoči sa novim neprijateljem, moćnim Elektrom kojeg igra neverovatni Džejmi Foks

  • 1

Oduvek smo znali da je najveća borba Spajdermena bila ona koju je vodio sa samim sobom: bitka između svakodnevnog života Pitera Parkera i herojskih dužnosti superheroja. U filmu "Čudesni Spajdemen 2" ("Amazing Spider-Man 2" ) Piter Parker će otkriti da najveći sukob tek predstoji.

Sjajno je biti Spajdermen (igra ga Endrju Garfild). Za Spajdermena ništa se ne može porediti sa osećanjima letenja između solitera, pomaganja drugima i druženja sa Gven (Ema Stoun). Ali biti Spajdermen ima i svoju cenu: samo on može da zaštiti sugrađane od stravičnog nasilja koje preti da uništi Njujork. Sa pojavom Elektra (Džejmi Foks) Piter mora da se suoči sa neprijateljem daleko moćnijim od sebe. A kada mu se vrati stari prijatelj, Hari Osborn (Deni DeHan), Piter shvata da svi njegovi prijatelji imaju nešto zajedničko - OsKorp.

Svi ljubitelji ovog superheroja, film će moći da pogledaju 24. aprila u domaćim bioskopima.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA