Anđelina u panici zbog autobiografske knjige Dženifer Aniston!

Džolijeva se dugo trudila da izgradi imidž humanitarke i da iza sebe ostavi titulu "rasturačice brakova", pa je uplašena zbog detalja iz tog perioda koje će Bredova bivša planira da iznese u javnost

  • 4

Anđelina Džoli, koja je od 2005. godine u vezi sa Bredom Pitom, prestravljena je saznanjem da će njena najveća suparnica i Bredova bivša žena, Dženifer Aniston, napisati knjigu u kojoj će konačno otkriti sve što se zbivalo dok se razvodila od holivudskog glumca.

Džolijeva je svoju romansu sa Bredom otpočela na snimanju filma "Gospodin i gospođa Smit", kada je on još uvek bio u braku sa Dženifer, te je Anđa sada zabrinuta koje sve detalje iz tog perioda bi njena rivalka mogla da iznese.

- Anđelina se dugo trudila da napravi svoj imidž humanitarke i da se ogradi od publike kada je počela da se zabavlja sa Pitom. Taman kad je pomislila da su fanovi Anđeline i fanovi Anistonovi "zatajili" i da je njen imidž rasturačice braka napokon iza nje, pojavila se priča o knjizi - rekao je izvor blizak glumici za "Now" magazin.

Dženifer, koja je verena sa Džastinom Teroom, u knjizi će navodno izneti detalje kraha njenog braka sa glumcem jer želi da svi znaju šta se zapravo dogodilo, iako priznaje da joj neće biti lako da ponovo to proživljva i o tome piše.

(Telegraf.rs/contactmusic.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA