DORIS BIZETIĆ: Tozovac i Cune dolaze na moje nastupe i znaju sve pesme napamet! (VIDEO)

- Puno narodnjaka na mojim nastupima peva sve reči mojih pesama. Ja sam na početku mislila, ako neko i bude znao moje pesme, da će to biti refreni, ali ne, oni znaju i strofe, ja se svaki put iznenadim! - rekla je oduševljena umetnica

  • 15

Ćerka muzičara Borisa Bizetića, Doris Bizetić važi za ekscentričnu umetnicu, koja po svaku cenu odbija da svoju originalnost u muzici i imidžu podvrgne pomodarstvu, i napominje da je upravo to tajna njenog velikog uspeha u poslu.

Ona takođe ističe da je poznata od kada zna za sebe i da je u tome što radi jedinstvena.

- Uvek ću biti drugačija, kome se svidi, svidi, kome ne, njihov izbor. Svi imaju tranzistore, diskove i kompijutere i mogu da isključe ako im se ne sviđa - rekla je ona i dodala da za nju vlada veliko interesovanje, te da ima mnogo posla.

- Tozovac, Cune, puno narodnjaka na mojim nastupima peva sve reči mojih pesama. Ja sam na početku mislila, ako neko i bude znao moje pesme, da će to biti refreni, ali ne, oni znaju i strofe, ja se svaki put iznenadim! Čujem ljude koji čak pevaju i one efekte, recimo kad mi glas odjekuje - rekla je Doris, koja je, osim u muzici, jedinstvena i po oblačenju.

- Neke stvari imam koje su iz Pariza, Nemačke i kad sam bila mala sam ih kupila i mama mi ih je čuvala u ormaru dok nisam porasla, i sada mogu da ih nosim - objasnila je ova umetnica za "Ekskluziv".

Za njen uspeh kaže da su zaslužne više sile, koje su joj pomogle da stvara muziku i upozna supruga, o kojem je maštala i pre nego što ga je upoznala.

- Više sile sudbine i anđeli čuvari, baš verujem u sve to. A za mog muža sam znala da me čeka godinama unazad, da mene čeka moj čovek u inostranstvu, i dok idem napolje ja razmišljam gde je on i šta radi, iako tada ni o ni ja nismo znali jedno za drugo - rekla je Doris, koja sa svojim suprugom ima petogodišnju devojčicu Anabelu.

Intervju sa Doris pogledajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ZnakPitanja

    19. mart 2014 | 21:03

    Ko jos moze da pomisli da ce ova "gospodja" nekoga da interesuje, u opste njen interviju ??!

  • Iki

    19. mart 2014 | 21:04

    E moj Milojice,nije tebi lako,bolje s prasci da se igras...

  • Mirsad Kuburović

    19. mart 2014 | 21:17

    Koji uspeh majke ti. Hahaha. Pa Cune i Toza dolaze zato sto su tatini prijatelji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA