SILIKONSKA KRALJICA IZVADILA SILIKONE: Sada do izražaja dolazi moja prirodna lepota! (FOTO)

- Boli puno. Uradila sam to jer će mi biti mnogo lepše. Za sada planiram da se zaustavim jer sam zadovoljna i pod otocima se vidi da mi je doktor perfektno uradio operacije - kaže Tijana Đuričić za Telegraf

  • 14

Jedna od kraljica silikona Tijana Đuričić, juče je otišla na još jednu plastičnu operaciju, ali ovoga puta se na opšte iznenađenje odlučila da izvadi deo silikona iz usana dok je grudi znatno smanjila! Tijana za Telegraf kaže da ima velike bolove ali da joj to ne smeta jer zna da će sada biti još lepša! 

Da podsetimo, Naime, Tijana je postala popularna baš po svom specifičnom izgledu i gde god da se pojavila, svuda je privlačila pažnju. Na razočarenje svojih fanova koji su je podržavali, ona je drastično promenila svoj izgled.

Inače, Tijanu smo prvo pokušali da dobijemo putem telefona ali se komunikacija nastavila preko mejla jer, kako nam je objasnila, ne može puno da priča kako joj ne bi popucali konci na usnama.

- Boli puno. Uradila sam to jer će mi biti mnogo lepše. Nije da se hvalim ali prirodno sam lepa. Za sada planiram da se zaustavim jer sam zadovoljna i pod otocima se vidi da mi je doktor perfektno uradio operacije. Nikada mi nisu smetali negativni komentari jer svako ima svoje mišljenje. Najvažnije mi je da sam ja u datom momentu srećna i zadovoljna - priča Đuričićeva i dodaje da ovim potezom nije ugrožena njena titula silikonske kraljice.

- Do sada su se isticali  samo silikoni a sada će biti istaknuta moja lepota. Što se tiče moje titule "kraljica silikona" ne vidim se ugroženom jer je nisam ja sebi dodelila već mediji - zaključila je Tijana.

( I.V.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lola

    20. mart 2014 | 21:14

    Najgore od svega je sto su toliko u novinama i na tv da coveku njihov izgled polako prelazi u "normalu" ...setite se svoje prve reakcije kada ste ih videli sada smo vec navikli na njih...i eto kako drustvo lagano ide u p.m. i kako se gube neke vrednosti i merila

  • ⭐Pratilac "TELEGRAFA"⭐

    20. mart 2014 | 16:43

    Babun ostaje babun..

  • Virus

    20. mart 2014 | 16:29

    Eto sada su i one postale popularne. Neznam zbog cega pisete o nebitnim stvarima. A da sad ce joj prirodna lepota doci do izrazaja. Ha ha ha. A pamet?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA