KO OVDE LAŽE? Stanija preotela dečka Soraji, on tvrdi da je ne poznaje! (FOTO) (VIDEO)

Stanija i Dragoljub su uhvaćeni kako izlaze iz istog restorana u razmaku od nekoliko minuta, a potom ulaze u ista kola. Iako postoje očigledni dokazi da se starleta i kožar iz Vranja poznaju, on tvrdi da je nikad u životu nije video

  • 2

RAT STARLETA SE NASTAVLJA! Ovaj put, u središtu skandala našao se biznismen iz Vranja po imenu Dragoljub, koji ide od Sorajinih, do Stanijinih ruku.

Naime, Soraja je pre nekoliko meseci uhvaćena kako razmenjuje poljupce sa Dragoljubom nakon večere. Veza je potrajala tek toliko da se za nju sazna, a onda je starleta šutnula biznismena, jer joj nije rekao da je oženjen.

Dragoljub je, očigledno, utehu pokušao da nađe u Staniji. Ili ne...

Hajdemo redom: Stanija i Dragoljub su uhvaćeni kako izlaze iz istog restorana u razmaku od nekoliko minuta, a potom ulaze u ista kola. Iako postoje očigledni dokazi da se starleta i kožar iz Vranja poznaju, on tvrdi da je nikad u životu nije video i napominje da ne želi da ga povezuju sa Stanijom, jer ima porodicu.

Ko koga ovde laže?

Pogledajte video Stanijinog i Dragoljubovog susreta:

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • maja

    21. mart 2014 | 12:38

    Mislite one idu od njegovih do raznoraznih ruku:))))

  • nervni slalom

    13. maj 2014 | 08:15

    Zašto bi morao da je poznaje? Zar to ne ide po preporuci?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA