SILA: Evo šta vas čeka u večerašnjoj epizodi! (VIDEO)

Boran priča ocu kako je stigao u poslednjem trenutku da spasi Silu, i da bi, da nije uspeo, njegov unuk odrastao bez majke

  • 1

Na televiziji “Pink“ večeras se emituje nova epizoda “Sile“, sa početkom u 20 časova, a ako ste baš nestrpljivi, ovde možete pročitati i pogledati šta će se dešavati u najpopularnijoj seriji u Srbiji.

Boran priča ocu kako je stigao u poslednjem trenutku da spasi Silu, i da bi, da nije uspeo, njegov unuk odrastao bez majke. Boran osuđuje oca. Firuz se pravdakako je to bilo jedino rešenje, dok se Boran pita kako nečija smrt može da bude rešenje bilo čega. Sila sa strane sluša njihov razgovor. Veće donosi odluku da Boranu oduzme status age. Boran i Sila provode vreme sa svojim sinom.

 

Sa druge strane Firuz i Kevser odlučuju da odu vikendicu, jer smatraju da nema nikakvog smislo da  ostanu u kući kada njihova deca ne želi da sa njima razgovaraju. Ajše obaveštava Silu i Borana da aga i aginica odlaze u vikendicu. Sila traži od Borana da ih zaustavi i da im ne dozvoli da odu. Boran odlazi ispred majke i oca zahtevajući od njih da ostanu. Sila mu se pridružuje i govori da ih Berdihan čeka da mu požele laku noć.

Pogledajte najavu večerašnje epizode:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA