KO POBEĐUJE VEČERAS? Predstavljamo sve finaliste X Factora! (VIDEO)

Dok nestrpljenje dostiže vrhunac, najvažnije pitanje je ko će trijumfovati u superfinalu - Tamara, Maid, Daniel, Lukijan ili "Doktori"

  • 9

Do velikog finala "X Factora" koje počinje u 21 čas u "Kombank areni", ostalo je još nekoliko sati, a atmosfera je sve užarenija i sve zanima odgovor na samo jedno pitanje: Ko će pobediti?

Dok spremate grickalice i ostale zanimacije za navijače, predstavljamo vam finaliste, pa kladionica može da počne.

Tamara Milanović - Tamara dolazi iz mesta Majur kod Jagodine i ima 25 godina. Kako je ova simpatična devojka pre nekoliko nedelja u intervjuu za Telegraf rekla, nikada se nije intenzivno bavila muzikom, niti je ikada išla ni u kakvu školu za pevanje. Tamarina najveća podrška je brat Dule s kojim je svojevremeno učestvovala na takmičenjuJa imam talenat“. Trenutno studira na Fakulet organizacionih nauka. Da podsetimo, Tamara je na audiciji žiri oduševila sjajnom izvedbom numere “Don’t You Remember” od Adel.

Lukijan Ivanović - Rođen je 12. januara 1993. u Užicu. Svoje prve muzičke korake je napravio u Požegi, a učesnik je brojnih muzičkih festivala širom Jugoslavije. Od 2006. živi u Banjaluci gde je završio srednju muzičku školu "Vlado Milošević"- teoretski smer, a sada je student Akademije umjetnosti u Banjaluci. Autorskim radom počeo je da se bavi 2011. kada je njegova kompozicija pobedila na "Đurđevdanskom festivalu dečije pesme". Lukijan radi obrade hitova mahom poznatih domaćih muzičkih zvezda, počev od Saše Kovačevića, pa do “Tropiko benda”.

"Doktori" - Armin Malikić ima 22 godine i student je treće godine Medicinskog fakulteta. Voli da peva i sam sebi piše tekstove. Predrag Antić ima 24 godine i dolazi iz Beograda. Ovaj momak piše autorske numere. Marko Balabanović ima 18 godina, učenik je i dolazi iz Majdanpeka. Voli da sluša rok muziku. Uroš Turkulov je rodom iz Novog Sada, ima 23 godine i student je. Nikola Stanojević dolazi iz Negotina, ima 18 godina i ide u srednju školu.

Daniel KajmakoskiDaniel ima 29 godina, rodom je iz Struge, a živi u Beču.Nikada se nije školovao za muziku, ali svoj talenat je razvijao od rođenja, s ocem koji je svirao harmoniku, dok je klavir i gitaru naučio sam da svira. Da podsetimo, Daniel je na audiciji za “X Factor” oduševio žiri izvođenjem numerom “Red”, a Kristina je nakon njegovog pevanja prokomentarisala da je on za nju potencijalni pobednik takmičenja. Važi za najvećeg favorita za pobedu.

Maid Hećimović - Maid dolazi iz gradića Orašje u Bosni i Hercegovini, studira žurnalistiku i ima 29 godina. Ovaj momak već ima iskustva u pevačkim takmičenjima pošto je učestvovao u šouu “Ti možeš biti zvijezda”. Kikiju, Kristini, Željku i Emini se predstavio numerom “Noć mi te duguje” od Zdravka Čolića i već na početku takmičenja pokazao sav svoj raskošni talenat.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tina

    23. mart 2014 | 15:10

    Svaka cast i Bosancima i Makedoncima i svim ostalima ...samo sta traze oni na nasem "X faktoru" ...ili na primer na "zvezdama granda" kada je neko nas,otisao na njihov neki sou i stigao do finala ....po meni ovo zaista nema nikakvog smisla da nam Makedonci i Bosanci stizu do finala pored onakvih nasih talenata.

  • sory Tina..

    23. mart 2014 | 15:37

    Slusaj Tina,ti vjerovatno nikad nisi ni gledala X Facctor pa ne znas koliko su puta rekli da je to regionalni X Factor i da se zove Adria sto znaci Jadran a time se misli na zemlje regiona.

  • Nikolina

    23. mart 2014 | 19:36

    Najbolji jesu Maid i Daniel! Ovo je REGIONALNI SHOW!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA