MILIONI FANOVA U SUZAMA! Biber prekida karijeru, nikad emotivnijom porukom se oprostio od obožavalaca! (FOTO)

- Dopustio sam da ljubomora, ogorčenost i strah upravljaju mojim životom - napisao je Džastin Biber u svom otvorenom pismu

  • 8

Nakon što je otkazao 14 poslednjih koncerta na svojoj "Purpose" turneji Džastin BIber (23) je šokirao milione obožavalaca emotivnim pismom kojim je najavio svoje povlačenje sa scene.

Muškarac vitlao mačetom pre koncerta Džastina Bibera: Svi su se setili tragedije na nastupu Arijane Grande

Da li će Biber uzeti samo kraću pauzu, ili će njegovo odustvovanje potrajati, za sada je nepoznato, ali ako je suditi po njegovim rečima upućenim fanovima, prekid karijere će trajati prilično dugo.

- Veoma sam zahvalan što sam na ovom putovanju bio sa vama, i još važnije, što sam išao kroz život sa vama. Učenje i odrastanje nije bilo lako, ali činjenica da nisam sam me je terala napred. Povremeno sam dozvoljavao da moje nesigurnosti preovladaju. Dozvolio sam da moje propale veze diktiraju kako se ponašam prema ljudima, i dopustio sam da ljubomora, ogorčenost i strah upravljaju mojim životom.

Foto: Profimedia/Uppa entertainment

- Jasno mi je da nikada neću biti savršen i da ću nastaviti da pravim greške, ali više neću dozvoliti da prošlost utiče na moju budućnost.

- Više neću da se stidim svojih grešaka, želim da učim iz njih. Želim da svi znate da je ova turneja bila neverovatna i podsetila me je koliko sam blagosloven što imam glas u svetu. Naučio sam i da više cenim vašu podršku. Zbog toga vam se sada obraćam, jer želim da moja karijera, moje srce i duša budu održivi... I da tako postanem čovek kakav želim da budem, i jednog dana muž i otac kakav želim da budem.

 
A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

- Ova poruka je samo mogućnost da za vas da čujete šta je u mom srcu, i ne očekujem da me svi razumeju, ali želim da ljudi imaju priliku da shvate ko sam ja u stvari - napisao je, između ostalog, Biber u svom otvorenom pismu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stef

    4. avgust 2017 | 22:35

    Milioni u suzama od sreće

  • Febo

    4. avgust 2017 | 21:16

    Polovini sveta idu suze od zalosti, adrugoj pilovini od radosti

  • Јован

    4. avgust 2017 | 22:07

    Куку немој Бибере кад те молим како ћемо сад да живимо без тебеее!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA