Bred Pit gradi luksuzni rizort od 1,5 MILIJARDI dolara u Hrvatskoj?

Poznati glumac navodno planira da izdvoji ozbiljan novac za ovu investiciju

  • 7

Bred Pit navodno planira da izgradi novi rizort, u kojem će biti luksuzni hoteli, vile, golf tereni, prodavnice i restorani, i to u malom hrvatskom gradu Zablaće, koji se nalazi nedaleko od Šibenika. Kako piše britanski Telegraf, pozivajući se na lokalne medije, cela investicija će navodno koštati više 1,5 milijardi dolara, a navodno je jedna švajcarska holding kompanija izdvojila 70 miliona dolara za izgradnju.

Američki glumac, koji je navodno više nego zainteresovan za ovaj projekat, je u prošli četvrtak doputovao u Zadar, a onda je krenuo u obilazak dalmatinske obale brodom. Posle toga, odseo u jednom luksuznom hotelu u Šibeniku.

Zablaće, Hrvatska Printskrin: Google Maps

Inače, Bred Pit je pre toga Hrvatsku boravio sa suprugom Anđelinom Džoli, kada su bili na zajedničkom odmoru sa decom. Kako se priča, glumac je tada izjavio da je Hrvatska najlepša zemlja na svetu koju je ikada posetio.

Bred Pit nije se oglašavao kako bi potvrdio ili demantovao ove informacije.

(Telegraf.rs/izvor: Telegraph.co.uk)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ms

    13. septembar 2017 | 15:30

    On je mozda lice tog projkta a ne gradi ga sigurno. Mislim nije on siromasan ali nije Trump, Bill Gates, itd. pa da izdvoji 1.5 milijardi za neku rupu kao sto su nase komsije. Tolko...

  • Vlada

    13. septembar 2017 | 14:36

    Srbija sine

  • Bivši zvezdaš

    15. septembar 2017 | 07:32

    E jeste pogodio gde će da gradi, ma ko da je u pitanju!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA