ŠTA SE DESILO SA OVOM ZAVODNICOM: Srbija je zapamtila njenu lepotu u "Twilight Saga", a sada baulja ulicama u prljavoj garderobi! (FOTO)

Kako bi malo "prikrila" ovaj izgled, Kristen je stavila kačket...

  • 4

Prelepa i omiljena tinejdž glumica Kristen Stjuart, koja se proslavila ulogom Bele Svom u filmskom serijalu "Sumrak saga", a potom i vezom sa svojim kolegom iz filma, Robertom Patinsonom, izgleda, više nije toliko ljupka i uglađena.

Bila je zvezda "Sage sumraka" i jedna od najlepših žena sveta, promenila je drastično imidž, danas je ne biste prepoznali (FOTO)

Bila je najlepša žena na svetu, a sada je potpuno NEPREPOZNATLJIVA! (FOTO)

Poznata glumica uslikana je u Los Anđelesu kako šeta gradom bez trunke šminke, sa podočnjacima do pola lica, knjigom u ruci i u papučama. Sve to upotpunila je belim čarapama, a o njenom stajlingu danas priča dobar deo svetskih medija. Njena nekada prepoznatljiva duga kosa, koju je sada skroz skratila, sada je neuredna i prefarbana u plavo, sa ogromnim izrastkom.

Foto: Profimedia

Kako bi malo "prikrila" ovaj izgled, Kristen je stavila kačket, ali to nije zavaralo paparace koji su je prepoznali i fotografisali.

Slike i objave su pune komentara kako je Kristen sada sasvim druga osoba, a da više nije ni nalik devojci koja je zavodila Holivud svojoj dugom kosom i osvajala svojim ulogama.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • comi

    23. septembar 2017 | 12:38

    Ona nikad nije bila zavodnica. Uvek je bila u tom fazonu

  • Giga

    23. septembar 2017 | 12:49

    Ova glumica i njen partner iz te serije su narkomani i poznati po tome da se ne kupaju po mesec dana.

  • OG

    23. septembar 2017 | 11:00

    Mnoge je kokain ostavio bez bogastva, a kasnije ide heroin koji na kraju i tebe ubija..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA