Spavao je sa 1.000 njih, ali samo pored jedne želi da počiva: Evo pored koje slavne žene će biti sahranjen Hju Hefner!

Bio je okružen najlepšim ženama sveta i živeo je život na kojem su mu muškarci zavideli

  • 2
Foto: Tanjug/AP

Hju Hefner, osnivač časopisa "Plejboj" preminuo je u 91. godini života, a mesto njegovog počivališta već je poznato.

Hju Hefner, legendarni osnivač Plejboja preminuo u 91. godini

Stotine zanosnih plavuša u suzama zbog smrti Hjua Hefnera: Imao je život kakav bi svaki muškarac poželeo, ali je krio jednu veliku tajnu (FOTO)

Naime, Hju je već 1992. godine za 75 hiljada dolara kupio svoje grobno mesto na groblju "Westwood Memorial Park",  gde počivaju neke od najvećih filmskih i televizijskih ikona u istoriji.

Hefner će biti sahranjen u grobnici pored Merilin Monro, filmske ikone koja je zasijala na naslovnici prvog broja časopisa "Plejboj" i Hefneru osigurala uspeh.

To je bilo 1953. godine, a kultni časopis je tada prodat u 50.000 primeraka, za samo nekoliko dana.

Foto: Profimedia/AFP

Još uvek nije poznat datum sahrane, a njegov sin Kuper se obratio medijima, rekavši da je njegov otac imao uzbudljiv život i da će njegovoj deci i supruzi jako nedostajati.

Podsetimo, Hju se ženio tri puta, a poslednji brak bio je sa Kristal Hefner, koja je 60 godina mlađa od njega. Pored ovog, ženio se još dva puta: 1949. godine sa Mili Vilijams sa kojom je bio u braku 10 godina, i sa Kimberli Konrad sa kojom je bio u braku od 1989. do 2010. godine. Čuveni plejboj iza sebe je ostavio 4. dece - Kupera, Kristi, Marstona i Dejvida.

Hju je pored sadašnje žene, dece i dve bivše žene, u suzama ostavio i stotine "plejboj zečica". Tokom svog života uglavnom je bio u vezama sa lepoticama koje su bile na naslovnim stranama njegovog magazina. Neke od najpoznatijih su Kari Li, Dona Mišel, Holi Medison, Tina Meri Džordan, Šenon Tvid, Keren Kristi, Izabela Seint Džejms i druge.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • xxx

    28. septembar 2017 | 13:29

    Merilin Monro filmska ikona pa to je smesno! Vredjaju stvarne dilmske ikone!A njega da ne komentarisem uopste fuj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA