Lopov koji je opljačkao Kim Kardašijan, poslao joj pismo, ono što je napisao ZAPANJILO je sve

Organizator pljačke Kim Kardašijan je starleti poslao pismo u kojem joj se izvinjava zbog bola koji joj je naneo

  • 2

Ovo se retko viđa - šef bande koja je prošle godine opljačkala Kim Kardašijan u Parizu, poslao starleti pismo u kojem joj se izvinjava zbog bola koji joj je naneo. 

Zbog krađe nakita Kim Kardašijan vrednog devet miliona evra, uhapšeno 16 ljudi!

Izvesni Omar Ait Kedače, za koga se sumnja da je organizovao pljačku Kardašijanove, napisao je ponizno pismo koje je iznenadilo sve.

- Nakon posmatranja vaših emocija i shvatanja psiholoških oštećenja koje sam vam naneo, odlučio sam da vam pišem, ne da bih od vas dobio neku vrstu oproštaja, već želim da vam se obratim kao ljudsko biće i da vam kažem koliko žalim zbog mog gesta i koliko me je ganulo i dotaklo da vas vidim u suzama - poručio je Kedače i dodao da duboko saoseća sa Kardašijankom.

Foto: Tanjug/AP/Chris Pizzello/Invision

- Znajte da u potpunosti saosećam sa vama i bolom kroz koji prolazite, kao i vaša deca, suprug i vaši bližnji. Nadam se da će vam ovo pismo pomoći da malo po malo zaboravite traumu koju ste preživeli zbog mene - napisao je Kedače.

Kim nije javno komentarisala pismo, a ljudi iz njenog okruženja smatraju da je ovo samo pokušaj Kedačea da uoči suđenja zadobije simpatije javnosti.

Foto: Guliver/Pascal Le Segretain/Getty Images

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA