IPAK NIJE OSTALA PRAZNIH RUKU: Hefnerova udovica dobila brdo para, evo ko će sve podeliti bogatstvo od 43 miliona dolara!

Nakon što je otvoren testament Hjua Hefnera, ispostavilo se da je vlasnik "Plejboja" ostavio svojoj supruzi Kristal milione dolara

  • 10

Iako se posle smrti Hjua Hefnera, legendarnog vlasnika "Plejboja", pričalo da je on iz testamenta izbacio svoju suprugu Kristal Heris, ispostavilo se da je istina "malo" drugačija", i Kristal će dobiti pet miliona dolara i vilu u Holivudu.

POSLEDNJI SNIMAK HJUA HEFNERA: Nekada moćni magnat dane pred smrt provodio je u teškim mukama (VIDEO)

Kristal nije ostala praznih ruku, kako se govorkalo, i Hefner joj je ostavio vilu u Los Anđelesu čija se vrednost procenjuje na sedam miliona dolara, kao i pet miliona dolara u kešu.

Foto: Guliver/Christopher Polk/Getty Images for Playboy

Ostatak Hjuovog bogatstva od 43 miliona dolara će na ravne časti podeliti njegovo četvoro dece, a jedan deo će pripasti Univerzitetu Južna Kalifornija i humanitarnim udruženjima.

Foto: Guliver/Alberto E. Rodriguez/Getty Images

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maja

    1. oktobar 2017 | 18:43

    Odvratna žena sa mumija od 1000 godina. Sigurno se matorac iživljava nad njom. Jer je plaćao za to. Kako neke žene mogu pasti nisko zbog love.

  • cr 7

    1. oktobar 2017 | 17:41

    Isplatilo se! Ali nije bilo lako zvakati da ne kažem šta :)

  • Nemke

    1. oktobar 2017 | 17:30

    Kakav matori car, ebem te zivote, daj mi 1% od toga

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA