≫ 

Nema šminku i baš je briga! Slavna Dženifer Garner uhvaćena u nesvakidašnjem izdanju, a natpis na majici je najbolje opisuje (FOTO)

Lepa glumica sa decom i prijateljima provodila se u gradiću Moorpark

  • 3
Foto: AP/Tanjug

Lepa glumica Dženifer Garner ima mogućnosti da svaki slobodan dan provede u drugoj državi, na nekoj egzotičnoj i skupocenoj destinaciji, ali nju to ne zanima.

Nabacila kilograme i baš je briga! Rijana ponosno pokazala butkice u prekratkom miniću! (FOTO)

Glumica to konstantno i dokazuje, a sada je ponovo uhvaćena na lokaciji na kojoj se mahom provode i uživaju "obični ljudi".

Radi se o gradiću Moorpark u Kaliforniji, koji je posetila sa prijateljima i decom, a način na koji se Dženifer zabavljala pokazuje koliko je normalna i jednostavna.

Foto: Profimedia

Prepoznajete li Al Paćina na slici sa Robertom de Nirom? Evo kako slavni glumac izgleda u 77. godini (FOTO)

Garnerova je na sebi imala sasvim običnu garderobu, a natpis na majici "Super žena" sasvim ide u skladu sa njenim ponašanjem.

Foto: Profimedia

Inače, Dženifer se u petak, dan pre nego što je sa decom uživala u ludorijama, srela sa bivšim suprugom Benom Aflekom koji je sada u centru skandala zbog navodnog seksualnog uznemiravanja više žena.

Dženifer i Ben u petak stigli na privatni događaj, ali su sa istog odvojeno otišli.

Foto: Tanjug/AP

Podsetimo, slavni par razveo se u aprilu, a iz braka imaju troje dece - Vajolet (11), Serafinu (8) i Semjuela (5). BEn se trenutno zabavlja sa producentkinjom Lindzi Šokus (37).

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA